Zajímavé startování

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bombastiq
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od bombastiq »

NEVO píše:zujimave s tym klopnym obvodom, nieco podobne som si aj ja spravil.
Potreboval som aby ked zamknem dvere z vnutra pri vodicovi (automaticky sa zamknu vsetky) tak aby sa inde nedalo otvorit len tym pri vodicovi. chvilku toslo az mi "zalepilo kontak na rele a vsetky motorceky (aj na kufri a nadrzi) zhoreli okrem toho pri vodicovi,
a tak teraz mam central ale len na jedny dvere (LOL) (rofl) (LOL) (rofl)
ponaucenie nekupovat lacne siti relatka a hlavne ich radsej predimenzovat aby ste nedopadli ako ja. (wallbash) (wallbash) (wallbash) (wallbash) (wallbash) (wallbash)
nebo si vzít kodenzátor za 20kč a dát ho aby se předcházelo jiskření mezi kontakty že???? (rofl)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

bombastiq píše:
NEVO píše:zujimave s tym klopnym obvodom, nieco podobne som si aj ja spravil.
Potreboval som aby ked zamknem dvere z vnutra pri vodicovi (automaticky sa zamknu vsetky) tak aby sa inde nedalo otvorit len tym pri vodicovi. chvilku toslo az mi "zalepilo kontak na rele a vsetky motorceky (aj na kufri a nadrzi) zhoreli okrem toho pri vodicovi,
a tak teraz mam central ale len na jedny dvere (LOL) (rofl) (LOL) (rofl)
ponaucenie nekupovat lacne siti relatka a hlavne ich radsej predimenzovat aby ste nedopadli ako ja. (wallbash) (wallbash) (wallbash) (wallbash) (wallbash) (wallbash)
nebo si vzít kodenzátor za 20kč a dát ho aby se předcházelo jiskření mezi kontakty že???? (rofl)
condik som tam mal, skor ide o to ze sa spinaci kontakt vplyvom prechadzajuceho prudu zohrieval a deformoval az sa nakoniec tak zohnul ze to neodpojilo (LOL) (wallbash) (LOL)
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

no´jo soudruzi v NDR někde udělali chybu :)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

neviem ci to bolo v NDR ale ja vacsinou pozivam suciastky zo svojich "suplikovych zasob" a prave v tom bola chyba (ale zas to bola lacne riesenie) (LOL) (LOL) (LOL)
hlava2
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlava2 »

Nové spínací nebo přepínací automobilové relé na 40A stojí v GM elektronik asi 35,- Kč. A jak si to mněl zapojené? Já bych přes relé právě odpojil napájení na zbylé dveře, pak by asi nic nehořelo, maximálně kdyby se spekli kontakty, nefungovalo by to a nedocházelo by k aktivaci tvé funkce.
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

hlava2 píše:Nové spínací nebo přepínací automobilové relé na 40A stojí v GM elektronik asi 35,- Kč. A jak si to mněl zapojené? Já bych přes relé právě odpojil napájení na zbylé dveře, pak by asi nic nehořelo, maximálně kdyby se spekli kontakty, nefungovalo by to a nedocházelo by k aktivaci tvé funkce.
nač to dělat jednoduše když to de složitě a dráž ;) (noteeth)
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

hlava2 píše:Nové spínací nebo přepínací automobilové relé na 40A stojí v GM elektronik asi 35,- Kč. A jak si to mněl zapojené? Já bych přes relé právě odpojil napájení na zbylé dveře, pak by asi nic nehořelo, maximálně kdyby se spekli kontakty, nefungovalo by to a nedocházelo by k aktivaci tvé funkce.
no to mas pravdu slo by to, ale zas by sa to nedalo otvorit centralom.
Mne to proste fungovalo v poho asi mdva tri mesiace potom to rele odislo a zobralo si aj motorceky (LOL)
som aj premyslal ze tam dokupim dajake unimotorceky (origo su drahe) ale som si akosi zvykol ved ja central mam a uz ma to nesere (noteeth) (noteeth) (noteeth)
hlava2
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlava2 »

NEVO, podívej se na www.alarmsystem.cz, mají tam 2 vodičové motorčeky za cca 85,- Sk a 5 vodičové za 123,- Sk. je to za hubičku,ne?
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

hlava2 neide mi tu stranku nacitat, ale tie ceny su fakt za "houbicku" (noteeth)
vies keby ze mi to bolo fakt treba a chcelo sa mi tak si to spravim. Len teraz riesim ine veci a pravdepodobne aj tak vimenim auto (noteeth)
ale inac vdaka za iniciativu :D :D
Alex
Přispěvovatel

Příspěvek od Alex »

NEVO, a preco si taku funkciu potreboval? napadaju ma viacere moznosti, ale vsetky su len zvrhle a nezakonne :D
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

Alex píše:NEVO, a preco si taku funkciu potreboval? napadaju ma viacere moznosti, ale vsetky su len zvrhle a nezakonne :D
no mas pravdu je vela nezakonnych dovodov, ale ja poznam aj "zakonne" napr. male deti, (noteeth)
ale ja som to potreboval na to ze: ked som si kupil auto tak som bol prvy v partii co mal auto a ked bola nejaka akcia tak sa slo na mojom a ked soferujes auto v ktorom su styria opity "mladici" a robia vselijake mozne aj nemozne veci (napr. vystupuju za jazdy alebo tlapkaju baby po zadku za jazdy) a ked sa ti pri tom kamarat skoro zabije tak rozmyslas ako ich "ochranit pred sebou samimy" :? (noteeth) odmontoval som klucky na otvaranie okien vzadu ale potreboval som aj zaistit dvere, viem mam aj detsku poistku ale zas by som im musel otvarat ako osobny sofer (noteeth)
takze som na to mal vlastne "uslachtily" dovod (LOL)
a inac obcas som aj ja sedel v zadu a soferoval niektory kamos a tiez som vselico vymyslal takze som chranil aj seba (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“