Co se nedělá [přesunuto z téma hlasování - anketa]

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

gregys
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Co se nedělá [přesunuto z téma hlasování - anketa]

Příspěvek od gregys »

Hlavně ne ladase.. (wallbash) jen to ne!!
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

gregys píše:Hlavně ne ladase.. (wallbash) jen to ne!!
Co neustále máš proti Ladasovi? Určitě tu hodně lidem pomohl, poradil.............
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
gregys
Přispěvovatel

Příspěvek od gregys »

Bugs.Bunny píše:
Co neustále máš proti Ladasovi? Určitě tu hodně lidem pomohl, poradil.............
nebudu to tady řešit,on to ví nejlíp co proti němu mám..
Dukes
Site Admin

Příspěvek od Dukes »

gregys píše:
Bugs.Bunny píše:
Hlavně se tu nehádejte!
Obrázek
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

gregys píše:
Bugs.Bunny píše:
to teda nevím nebo jsi se nezmínil přímo mě jestli něco máš proti klidně mi to pověz,ale asi jsi jediný co něco má jinak tu čeříš vodu se zbytečným bahnem (crazy)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

aha už jsem doma prý tento kryt nejde na uvedený modely prosím kamenujte mne...(navíc je ze seatu což jsem neuvedl a z fotky to poznat nejni)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ryt+motoru
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
gregys
Přispěvovatel

Příspěvek od gregys »

Ladas píše:aha už jsem doma prý tento kryt nejde na uvedený modely prosím kamenujte mne...(navíc je ze seatu což jsem neuvedl a z fotky to poznat nejni)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ryt+motoru
Jo možná pasuje na 1z,ele s jedním bezvýznamným rozdílem,s tou posranou redukcí,o který v inzerátu nebyla vůbec řeč!!!v inzerátu bylo,že pasuje na 1z!! o redukci tam není ani hovno!!! jseš prostě pražskej !!! :fakac: :fakac:nejde mi o to blbý pětikilo,za ten kryt,ale o to že mi je ten kryt bez tý redukce nahovno a překáží mi v garáži.a o tvoje blbý jednání,že jsi nenapsal narovinu do inzerátu,že pasuje na1z ale pouze s redukcí!!!!!!
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Ale chlapi. Ved sa to da lahko vyriesit, posli mu to spat a Ladas Ti vrati peniaze. Musim povedat, ze co mi poslal Ladas, zatial ziadny problem, vsetko bolo na 100%.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

anebo jsi ho mel nabidnout zajemci, co psal po tobe...
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Anas
Přispěvovatel

Příspěvek od Anas »

Sice tehle tema neni otevreni pro hadani, ale na rychlo reknu ze souhlasim s misoVW a msilim si ze ma pravdu.

Vischni vime ze Ladas ma zajem prodavat pres ten forum, a mislim si ze neni tak hloupak aby se snazil nekoho tady osidit, protoze by hned skazil svuj kseft.

Mislim si ze by jste se rozumne mozte dohodnut viresit problem "man to man" tady na forum jsou vecina profiky tak se moc se nebudu delat chitrakem, ale jesly tomu kritu neco chibi tak se da sehnat nebo jak jsi to zjistil tak jsi to mnel hned oznamit a resilo by se to.

Ladas maximalne je od tebe daleko 200-300 km CR neni tak obrovska, co by jsi delal kdyby jsi byl 6000 Km daleko jako ja? a letenka stoji v mimo sezone 700$? spatne doruzemneni se stane ale jak jsem rikal ze se mislim ze jste chlapi a moze te si to viresit v klidu. to ovsem plati na Ladas i na gregys.

Mozu navrhnut napad pro take situaci, ten kdo vihraje v te ankete ne jen dostane odmenu od DieselPower ale ktomu bude mit povinost soudit v take situace. Co rikate nato kluci (kluci plati od veku 15 as 75 let :-) )
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
stanley 12
Přispěvovatel

Příspěvek od stanley 12 »

no neviem ci sudit taketo situacie a spory je zrovna vyhra (LOL)
Fabia 1,9TDI PD 74kw+130ps trysky, 130ps turbo, sanie FRS, kat a egr off, chip cca 160ps
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

kdyby ho fešák neuřezal tak si ho zpět i vezmu ale jeho způsob jednání je na jeho 32 let poněkud nevhodný...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Téma bylo přesunuto sem.

Trošku jsem si prošel příspěvky Gregyse, a jak vidím, není to první slovní útok na členy fora.. (R)

to Gregys: chovej se slušně
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

ahaaa....to je jako bych si koupil rifle, protoze jsou dlouhy bych je ustrih a pak zjistil, ze mi stejne nesedi, tak bych je sel vratit. Uz vidim prodejce, jak me vita... (LOL)

jj, gregys, uz je propalenej svoji nespokojenosti (noteeth) (noteeth)
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Tomasvw
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomasvw »

tiež si musim zastat Ladasa, jeho jednanie je podla mna maximalne férové, a Peete to presne vystihol. A ten kryt pasuje aj na niektore 1z bez úprav. ;)
Golf 4 TDI, Golf 2 TDI, Daihatsu Charade 1,3 16V 4WD
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“