Webasto Touran 2005 BKD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
georg74
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Webasto Touran 2005 BKD

Příspěvek od georg74 »

Mám tam Webasto, ale je to bez ovládání, myslíte že tam jde dokoupit klasické manuální ovládání? Asi jenom u Deal. Webasto že? Díky za každou odpověď !! :? :?
Ashley
Přispěvovatel

Příspěvek od Ashley »

webasto v tourane funguje na principe prihrevu motora (pri urcitej teplote okolo +5C sa po nastartovani zapne) - nema to funkciu nezavisleho kurenia na dialkove ovladanie. To by chcelo prestavbu.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Preobit sa to da. Ak skusis hladat je tu kdesi aj cely postup s foto ktore droty je potrebne prehodit aby fungovalo nezavisle. A manualne ovladanie nekupuj 2KOhm odpor / potenciometer + relatko je ovela lacnejsie riesenie a mozes si to pripojit na vystup alarmu a ovladat na dialu ako ja.
pali-LM
Přispěvovatel

Příspěvek od pali-LM »

jojo píše:Preobit sa to da. Ak skusis hladat je tu kdesi aj cely postup s foto ktore droty je potrebne prehodit aby fungovalo nezavisle. A manualne ovladanie nekupuj 2KOhm odpor / potenciometer + relatko je ovela lacnejsie riesenie a mozes si to pripojit na vystup alarmu a ovladat na dialu ako ja.
hladal som ale nic take som nenasiel.vies mi poradit ako sa to da teda prerobit?mozem ho ovladat cez budiky,ale rad by som to mal aj na dialku.lebo nastavovat cas kedy ma zacat kurit neni bohvieco.dik
georg74
Sběrač informací

Příspěvek od georg74 »

Je tam Webasto Therm. TT-V. Udělal jsem test a psalo mi to:
1. zablokovaná ŘJ
2. nízká hladina paliv.3.
3. oběhové čerpadlo.
O tom palivu to mi je jasné a to čerpadlo taky, ale nevím proč nejde smazat alespoň jedna z těch chyb, které jsou sporadické a už tam jako by nebyly.
Co to znamená "Zablokovaná ŘJ" JAKO ŽE JE ŠPATNÁ?
Protože nevěřím tomu, když vyměnim to oběh. čerp., že půjdou ty zbylé chyby smazat!
Jo a nevíte jestli je to oběhové čerpadlo vůbec vyměnitelné?
____Díky za každou reakci_______
milhausek12
Přispěvovatel

Příspěvek od milhausek12 »

tak to já si zase myslím, že když vyměníš to čerpadlo... tak to vše půjde smazat!!! už se to tady několikrát probíralo... hledej..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“