Leon TopSport ARL - chip vs. drobne upravy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to ano na plny plyn ako STI ale cistokrvne...a na normal ne pouzivanie seria...zlati chlapci z AMY www.a-m-a.sk
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
pred chipom z vyfukom na seriovom softe 159 hp a 343 Nm nikdy som ho nemal bez chipu aj ked som ho kupil mal chip a 175 HP a375 Nm,dal som vyfuk a len zo zvedavosti sme dali seriovy soft a a zmerali na MAHEleonik píše:Cupra>normal soft 186 a 431 NM
kolko mal tvoj leon nabehanych km???
ale tieto hodnoty si mal uz s tym upravenym vyfukom....
kolko ti namerali pred cipom????

Leonik moja žlta cupra ked som ju kúpil tiež už bola nachipovaná. Myslel som si ako super to ide. Robila mi radost. Ale potom ked Ivo z partiou /PROFITUNING/ otvorili novú valcovu brzdu s použitím aj pre vozi 4X4 nevahali sme a hned sme ju išli otestovat aj s Jožovou Cuprou. Prví test odhalil uplne zlí chip čo by mohlo sposobyt poškodenie turba a inych veci, 162.7 PS a 374,2 NM pri 2660 ot/min. katastrofálne zubatý graf. Nasledne to chlapci opravili podla mojich požiadaviek na lahký decentný chip. Nasledne sme to zasa odmerali a vyšlo 171,6 PS a 400,3 Nm pri 2600 ot/min. Takže netreba sa bát auto zverit odborníkom. Chipnut s rozumom ARL je lacná investícia ako zvýšit výkon. A v Trančine na tuning zraze som si to rozdal s Lupom
Rozdiel presne 2 sekundy ale ja druhý

Tras saforgi píše:Leonik moja žlta cupra ked som ju kúpil tiež už bola nachipovaná. Myslel som si ako super to ide. Robila mi radost. Ale potom ked Ivo z partiou /PROFITUNING/ otvorili novú valcovu brzdu s použitím aj pre vozi 4X4 nevahali sme a hned sme ju išli otestovat aj s Jožovou Cuprou. Prví test odhalil uplne zlí chip čo by mohlo sposobyt poškodenie turba a inych veci, 162.7 PS a 374,2 NM pri 2660 ot/min. katastrofálne zubatý graf. Nasledne to chlapci opravili podla mojich požiadaviek na lahký decentný chip. Nasledne sme to zasa odmerali a vyšlo 171,6 PS a 400,3 Nm pri 2600 ot/min. Takže netreba sa bát auto zverit odborníkom. Chipnut s rozumom ARL je lacná investícia ako zvýšit výkon. A v Trančine na tuning zraze som si to rozdal s LupomRozdiel presne 2 sekundy ale ja druhý
![]()
![]()
![]()
![]()

Passat B6 1.9TDi 130HP 201 HP a 477 Nm
Hybrid turbo, big IC, AL vstreky, DQS prevodovka z 2.5 tdi, ostra vacka, vyfuk, sanie by AMA, Profi soft,
400m - 15,3 sek
Na predaj!
Suzuki Intruder 1800 VZR 125k, 160Nm
)
Audi B7 3.0 tdi 275Hp 559Nm

400m - 15,3 sek
Na predaj!
Suzuki Intruder 1800 VZR 125k, 160Nm

Audi B7 3.0 tdi 275Hp 559Nm
Som nateba veru zabudol. Ten tvoj Sport sedan ide dobre. Mam čo dohanat.riki18 píše:Tras saforgi píše:Leonik moja žlta cupra ked som ju kúpil tiež už bola nachipovaná. Myslel som si ako super to ide. Robila mi radost. Ale potom ked Ivo z partiou /PROFITUNING/ otvorili novú valcovu brzdu s použitím aj pre vozi 4X4 nevahali sme a hned sme ju išli otestovat aj s Jožovou Cuprou. Prví test odhalil uplne zlí chip čo by mohlo sposobyt poškodenie turba a inych veci, 162.7 PS a 374,2 NM pri 2660 ot/min. katastrofálne zubatý graf. Nasledne to chlapci opravili podla mojich požiadaviek na lahký decentný chip. Nasledne sme to zasa odmerali a vyšlo 171,6 PS a 400,3 Nm pri 2600 ot/min. Takže netreba sa bát auto zverit odborníkom. Chipnut s rozumom ARL je lacná investícia ako zvýšit výkon. A v Trančine na tuning zraze som si to rozdal s LupomRozdiel presne 2 sekundy ale ja druhý
![]()
![]()
![]()
![]()
Som tu aj ja este
kua chlapi,kdyz ma naserete a vyprovokujete aj ja cupravariantom cosi vymyslimforgi píše:Som nateba veru zabudol. Ten tvoj Sport sedan ide dobre. Mam čo dohanat.riki18 píše:Tras saforgi píše:Leonik moja žlta cupra ked som ju kúpil tiež už bola nachipovaná. Myslel som si ako super to ide. Robila mi radost. Ale potom ked Ivo z partiou /PROFITUNING/ otvorili novú valcovu brzdu s použitím aj pre vozi 4X4 nevahali sme a hned sme ju išli otestovat aj s Jožovou Cuprou. Prví test odhalil uplne zlí chip čo by mohlo sposobyt poškodenie turba a inych veci, 162.7 PS a 374,2 NM pri 2660 ot/min. katastrofálne zubatý graf. Nasledne to chlapci opravili podla mojich požiadaviek na lahký decentný chip. Nasledne sme to zasa odmerali a vyšlo 171,6 PS a 400,3 Nm pri 2600 ot/min. Takže netreba sa bát auto zverit odborníkom. Chipnut s rozumom ARL je lacná investícia ako zvýšit výkon. A v Trančine na tuning zraze som si to rozdal s LupomRozdiel presne 2 sekundy ale ja druhý
![]()
![]()
![]()
![]()
Som tu aj ja este

- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Cupra, v kombku mas vyhodu ze mozes dozadu dat turbo z Queen Mary 2 alebo inej zaoceanskej lode, a to len bude "narez" takze sa nedaj nejakymi hatchbackmi ponizovat hej? 

Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
kedy mas tento tyzden trochu volna, ze by sme s Leonikom dobehli a hodili trochu rec ?:)cupra píše:kua chlapi,kdyz ma naserete a vyprovokujete aj ja cupravariantom cosi vymyslimforgi píše:Som nateba veru zabudol. Ten tvoj Sport sedan ide dobre. Mam čo dohanat.riki18 píše: Tras saSom tu aj ja este
v pohode...neno problem budem rad,ze sa odvezem na silnej masine...jordi píše:kedy mas tento tyzden trochu volna, ze by sme s Leonikom dobehli a hodili trochu rec ?:)cupra píše:kua chlapi,kdyz ma naserete a vyprovokujete aj ja cupravariantom cosi vymyslimforgi píše:Som nateba veru zabudol. Ten tvoj Sport sedan ide dobre. Mam čo dohanat.

myslim, ze ten passat by nas sundal:) aspon moju prednokolkucupra píše:v pohode...neno problem budem rad,ze sa odvezem na silnej masine...jordi píše:kedy mas tento tyzden trochu volna, ze by sme s Leonikom dobehli a hodili trochu rec ?:)cupra píše:kua chlapi,kdyz ma naserete a vyprovokujete aj ja cupravariantom cosi vymyslim

- leonik
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
no neviem ako by to dopadlo ved tam mas vyse 400nm a to musi byt poznat oproti 320nm nie???no moja 4x4 ma asi taku vahu ako tvoj pasat....cupra píše:top sport by mi asi usiel aj v serii,alebo velmi vyrovnane...v prospech leona je vaha - 300 kg ale mozme vyskusat...
Seat Leon Cupra 4x4
150HP............320NM
150HP............320NM
to ano cupru by som asi dal...ale po chipe je to uz ina kava...ja som mal plan do jari 230 hp a 520 NM...ale nevyslo, dufam ze forgimu vyjde...leonik píše:no neviem ako by to dopadlo ved tam mas vyse 400nm a to musi byt poznat oproti 320nm nie???no moja 4x4 ma asi taku vahu ako tvoj pasat....cupra píše:top sport by mi asi usiel aj v serii,alebo velmi vyrovnane...v prospech leona je vaha - 300 kg ale mozme vyskusat...