Leon TopSport ARL - chip vs. drobne upravy

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

leonik
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od leonik »

Cupra>normal soft 186 a 431 NM

kolko mal tvoj leon nabehanych km???
ale tieto hodnoty si mal uz s tym upravenym vyfukom....
kolko ti namerali pred cipom????
Seat Leon Cupra 4x4
150HP............320NM
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

to ano na plny plyn ako STI ale cistokrvne...a na normal ne pouzivanie seria...zlati chlapci z AMY www.a-m-a.sk
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

leonik píše:Cupra>normal soft 186 a 431 NM

kolko mal tvoj leon nabehanych km???
ale tieto hodnoty si mal uz s tym upravenym vyfukom....
kolko ti namerali pred cipom????
pred chipom z vyfukom na seriovom softe 159 hp a 343 Nm nikdy som ho nemal bez chipu aj ked som ho kupil mal chip a 175 HP a375 Nm,dal som vyfuk a len zo zvedavosti sme dali seriovy soft a a zmerali na MAHE
;)
forgi
Přispěvovatel

Příspěvek od forgi »

Leonik moja žlta cupra ked som ju kúpil tiež už bola nachipovaná. Myslel som si ako super to ide. Robila mi radost. Ale potom ked Ivo z partiou /PROFITUNING/ otvorili novú valcovu brzdu s použitím aj pre vozi 4X4 nevahali sme a hned sme ju išli otestovat aj s Jožovou Cuprou. Prví test odhalil uplne zlí chip čo by mohlo sposobyt poškodenie turba a inych veci, 162.7 PS a 374,2 NM pri 2660 ot/min. katastrofálne zubatý graf. Nasledne to chlapci opravili podla mojich požiadaviek na lahký decentný chip. Nasledne sme to zasa odmerali a vyšlo 171,6 PS a 400,3 Nm pri 2600 ot/min. Takže netreba sa bát auto zverit odborníkom. Chipnut s rozumom ARL je lacná investícia ako zvýšit výkon. A v Trančine na tuning zraze som si to rozdal s Lupom :-D Rozdiel presne 2 sekundy ale ja druhý :x :-D :-D :-D :-D
riki18
Přispěvovatel

Příspěvek od riki18 »

forgi píše:Leonik moja žlta cupra ked som ju kúpil tiež už bola nachipovaná. Myslel som si ako super to ide. Robila mi radost. Ale potom ked Ivo z partiou /PROFITUNING/ otvorili novú valcovu brzdu s použitím aj pre vozi 4X4 nevahali sme a hned sme ju išli otestovat aj s Jožovou Cuprou. Prví test odhalil uplne zlí chip čo by mohlo sposobyt poškodenie turba a inych veci, 162.7 PS a 374,2 NM pri 2660 ot/min. katastrofálne zubatý graf. Nasledne to chlapci opravili podla mojich požiadaviek na lahký decentný chip. Nasledne sme to zasa odmerali a vyšlo 171,6 PS a 400,3 Nm pri 2600 ot/min. Takže netreba sa bát auto zverit odborníkom. Chipnut s rozumom ARL je lacná investícia ako zvýšit výkon. A v Trančine na tuning zraze som si to rozdal s Lupom :-D Rozdiel presne 2 sekundy ale ja druhý :x :-D :-D :-D :-D
Tras sa :-) Som tu aj ja este :D
Passat B6 1.9TDi 130HP 201 HP a 477 Nm :-) Hybrid turbo, big IC, AL vstreky, DQS prevodovka z 2.5 tdi, ostra vacka, vyfuk, sanie by AMA, Profi soft,
400m - 15,3 sek
Na predaj!

Suzuki Intruder 1800 VZR 125k, 160Nm :-))
Audi B7 3.0 tdi 275Hp 559Nm
forgi
Přispěvovatel

Příspěvek od forgi »

riki18 píše:
forgi píše:Leonik moja žlta cupra ked som ju kúpil tiež už bola nachipovaná. Myslel som si ako super to ide. Robila mi radost. Ale potom ked Ivo z partiou /PROFITUNING/ otvorili novú valcovu brzdu s použitím aj pre vozi 4X4 nevahali sme a hned sme ju išli otestovat aj s Jožovou Cuprou. Prví test odhalil uplne zlí chip čo by mohlo sposobyt poškodenie turba a inych veci, 162.7 PS a 374,2 NM pri 2660 ot/min. katastrofálne zubatý graf. Nasledne to chlapci opravili podla mojich požiadaviek na lahký decentný chip. Nasledne sme to zasa odmerali a vyšlo 171,6 PS a 400,3 Nm pri 2600 ot/min. Takže netreba sa bát auto zverit odborníkom. Chipnut s rozumom ARL je lacná investícia ako zvýšit výkon. A v Trančine na tuning zraze som si to rozdal s Lupom :-D Rozdiel presne 2 sekundy ale ja druhý :x :-D :-D :-D :-D
Som nateba veru zabudol. Ten tvoj Sport sedan ide dobre. Mam čo dohanat.
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

forgi píše:
riki18 píše:
kua chlapi,kdyz ma naserete a vyprovokujete aj ja cupravariantom cosi vymyslim (LOL)
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

Cupra, v kombku mas vyhodu ze mozes dozadu dat turbo z Queen Mary 2 alebo inej zaoceanskej lode, a to len bude "narez" takze sa nedaj nejakymi hatchbackmi ponizovat hej? :)
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
jordi
Přispěvovatel

Příspěvek od jordi »

cupra píše:
forgi píše:
riki18 píše: Tras sa :-) Som tu aj ja este :D
kua chlapi,kdyz ma naserete a vyprovokujete aj ja cupravariantom cosi vymyslim (LOL)
kedy mas tento tyzden trochu volna, ze by sme s Leonikom dobehli a hodili trochu rec ?:)
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

jordi píše:
cupra píše:
forgi píše:Som nateba veru zabudol. Ten tvoj Sport sedan ide dobre. Mam čo dohanat.
kedy mas tento tyzden trochu volna, ze by sme s Leonikom dobehli a hodili trochu rec ?:)
v pohode...neno problem budem rad,ze sa odvezem na silnej masine... (LOL)
jordi
Přispěvovatel

Příspěvek od jordi »

cupra píše:
jordi píše:
cupra píše:kua chlapi,kdyz ma naserete a vyprovokujete aj ja cupravariantom cosi vymyslim (LOL)
v pohode...neno problem budem rad,ze sa odvezem na silnej masine... (LOL)
myslim, ze ten passat by nas sundal:) aspon moju prednokolku :)
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

top sport by mi asi usiel aj v serii,alebo velmi vyrovnane...v prospech leona je vaha - 300 kg ale mozme vyskusat...
;)
leonik
Sběrač informací

Příspěvek od leonik »

cupra píše:top sport by mi asi usiel aj v serii,alebo velmi vyrovnane...v prospech leona je vaha - 300 kg ale mozme vyskusat...
;)
no neviem ako by to dopadlo ved tam mas vyse 400nm a to musi byt poznat oproti 320nm nie???no moja 4x4 ma asi taku vahu ako tvoj pasat....
Seat Leon Cupra 4x4
150HP............320NM
jordi
Přispěvovatel

Příspěvek od jordi »

cupra píše:top sport by mi asi usiel aj v serii,alebo velmi vyrovnane...v prospech leona je vaha - 300 kg ale mozme vyskusat...
;)
mozme skusit:)
ale v poslednej dobe sa mi zda, ze netaha, oproti tomu aky som bol vysmiaty na zaciatku :D
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

leonik píše:
;)
no neviem ako by to dopadlo ved tam mas vyse 400nm a to musi byt poznat oproti 320nm nie???no moja 4x4 ma asi taku vahu ako tvoj pasat....
to ano cupru by som asi dal...ale po chipe je to uz ina kava...ja som mal plan do jari 230 hp a 520 NM...ale nevyslo, dufam ze forgimu vyjde... ;)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“