chip SDi motor
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- Brouk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
<<Na starym foru se ještě psalo o tom dát na SDi mechanický turbo, předělat ventil a pak čipnout.
Ví někdo co to přidá na výkonu a kolik to +- vychází finančně atd? >>
kdyz to neprezens s naftou tak to chodi uplne super , nema to takovej nastup jako TDI ale zase to taha od 1600 az do max stale stejne no ale jak se do toho das neni konec
momentalne vstriky Bosch 764, prevodkvka 74PD + spojka setrvak pritlacak+poloosy ,brzdy RS. Jedine co zatim odchazi je diferak prevodovky. brzda zatim nebyla
A to dulezite neni to kara se kterou muzes valit po dalnici porad max jak tam nasadis turbinu !
Na jare : nova spojka, pritlacak sachs a nova prevodovka
zdar
kdyz to neprezens s naftou tak to chodi uplne super , nema to takovej nastup jako TDI ale zase to taha od 1600 az do max stale stejne no ale jak se do toho das neni konec

Na jare : nova spojka, pritlacak sachs a nova prevodovka

zdar
Jede to Broukovi fakt hezky- dobře to odladilBrouk-T5 píše:<<Na starym foru se ještě psalo o tom dát na SDi mechanický turbo, předělat ventil a pak čipnout.
kdyz to neprezens s naftou tak to chodi uplne super , nema to takovej nastup jako TDI ale zase to taha od 1600 az do max stale stejne no ale jak se do toho das neni konecmomentalne vstriky Bosch 764, prevodkvka 74PD + spojka setrvak pritlacak+poloosy ,brzdy RS. Jedine co zatim odchazi je diferak prevodovky. brzda zatim nebyla
A to dulezite neni to kara se kterou muzes valit po dalnici porad max jak tam nasadis turbinu !
Na jare : nova spojka, pritlacak sachs a nova prevodovka![]()
zdar

Octavie 81kw AHF S764 egr+kat off, jednohmota/organika, přepínač pamětí, soft by Brouk
Tuhle jste se tady o tom bavili, jestli nasávat nebo nesávat teplý vzduch.
No tak jsem na to mrknul, a do airboxu se mi přívádí vzduch z masky, jenže tam je taková přepážka v tom vstupu za tou maskou, která brání tomu aby vzduch přímo letěl do tý trubice do airboxu, a saje si to vlastně něco od masky a něco teplýho od motoru. Tak jsem to odřízl a dá se říct že si vzdoušek valí od masky rovnou do přívodu k airboxu a po týdnu ježdění bych řekl že se mi o hooodně snížila kouřivost v těch vyšších otáčkách a v záběru. Taksi myslim že čipnutýmu SDičku ten čerstvej náporovej luft dělá dobře
No tak jsem na to mrknul, a do airboxu se mi přívádí vzduch z masky, jenže tam je taková přepážka v tom vstupu za tou maskou, která brání tomu aby vzduch přímo letěl do tý trubice do airboxu, a saje si to vlastně něco od masky a něco teplýho od motoru. Tak jsem to odřízl a dá se říct že si vzdoušek valí od masky rovnou do přívodu k airboxu a po týdnu ježdění bych řekl že se mi o hooodně snížila kouřivost v těch vyšších otáčkách a v záběru. Taksi myslim že čipnutýmu SDičku ten čerstvej náporovej luft dělá dobře

VW Passat Variant BLUEMOTION TDI, 2007 /100kW,320Nm/
Seat Cordoba 1.9SDi /ASY/ r.v. 2003 + chip /53kW 150Nm/
!!! na prodej !!! - Seat Arosa 99, 1.0MPI /ANV/
Seat Cordoba 1.9SDi /ASY/ r.v. 2003 + chip /53kW 150Nm/
!!! na prodej !!! - Seat Arosa 99, 1.0MPI /ANV/
-
- Nováček
sdi
ja mam ciplou fabku broukem vyndanej kat a loni jsem jel s kamaradem do chorvatska on jel oktou origo 81kw a od stovky do dveste me nedal ani o metr takhle jsme to zkouseli celou cestu takze zadna nahoda a chciplou ji nema ale posledni dobou to uiz tak nejede asi tam dam naky to cisteni jak pisete kde se to da koupit?dik
ex octa turbo2260,race520,12MM,koler,brzdy rs,organika a vr6,xenony,6speed, ex passat 74kw,hybrid va+vb,vstriky al,nyni ford transit sport van 96kw,turbo z 3.2,vstriky z 2,4,cca200ps