To celam: 1-Jestli chceš řešit češtinu tak moje příspěvky ani nečti.Jsou i jiné stránky o pravopisu.
2-Srovnávat p306 s oktávií jsi začal srovnávat ty.
3-Můžeš prozradit kdo se k tobě tak chová a proč
4-Tak to je logické.Co hystorie -soudruzi ze CCCP taky nedovolili škodovce vyrábět lepší auta než měli sami.
5-Nikdy jsi nedělal rozvody,čepy,tlumiče?Nebude to asi tím,že auto máš na špalkách v garáži s podloženýmy stěračemy.
6-V tomhle se shodnem...
Náprava P-306
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nechci se do toho vmesovat ale neda mi to. Pravej cep byl delanej dvakrat levej je puvodni a na rizeni se uz menili oba. Tlumice jsou v poradku byl jsem na mereni jsou take puvodni. Rozvody se delaji kdyz ma najeto 60-90tisic podle auta at jsou robre nebo spatne. Ma najeto 200 000km. Fakt jsem prekvapenej jakej je to drzak. Jeste dodam ze bych si noveho citroena nekoupil jsou strasne poruchove.
chlapy nevim co tady resite taky nelezu do rubriky vw a nepisu nejlepsi je francouz proste svezeni ve francouzkem voze a v nemeckem je rozdilne pokud chete agresivni ale tvrdou jizdu koupite nemce pokud se chci povozit jako v bavlnce koupim francouze
co se tyce zadnich naprav i vyrobci si to uvedomili a delaji napravy s maznicemi
motory psa specialne dieslove jsou genialni a pokud vite kde vas muze tlacit pata a kam sahnout nemivate vetsi problem
ja osobne volim francouze ale vzadnem pripade netvrdim ze auta vw jsou horsi
to ze vetsina naroda je naucena na skodovkach neni problem francouzu ale nas
co se tyce zadnich naprav i vyrobci si to uvedomili a delaji napravy s maznicemi
motory psa specialne dieslove jsou genialni a pokud vite kde vas muze tlacit pata a kam sahnout nemivate vetsi problem
ja osobne volim francouze ale vzadnem pripade netvrdim ze auta vw jsou horsi
to ze vetsina naroda je naucena na skodovkach neni problem francouzu ale nas
Sharan 1.9 TDI 96 kw GOAL
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD