Jasně souhlasím s tebou,taky jsem si včera vzteky pustil technicse 2x100w,ale měl jsem to jen na čtvrtku počítám asi tak 1000w

.
Oni totiž kluci z toho chcou udělat perpetumobile. Každej si myslí že je ten největší elektrikář a nikdo se snima nedomluví,protože oni vůbec neví o čem mluvíme.
V kapele na předek hrajeme o výkonu 5KW na jednu stranu,myslíte si že by jste s těma vašema placka uhrály to samé.Už se konečně vzpamatujte
a začněte počítat,ale ne podle pojistky ,protože ze 3/4 tam ten proud spotřebovává ten pulzní zdroj. tak už to konečně pochopte.
Jo a miso 89 s tím napajením ze mě nedělej blbce! V první řadě si ujasněte co je symetrické a co je nesymetrické napájení. Pokud bys to napájel jak ty tvrdíš každej zesilovač 1x 16v tak by ten zesilovač musel mět na výstupu oddělovací kondenzátor!! A jakožto je vidět že i zdroj je zapojenej symetricky a kond v zesilovači taky není tak je napájenej každej zesilovač + nula a mínus takže 2x16v!!!!! V autě je napětí nesymetrické + a mínus chybí tady ta nula.To jsou ty dva dráty co jsou u toho trafa spojený na sebe,chapišto!!!! Jinak já už na vás kašlu myslete si třeba že kolo je šišatý a nejlíp se točí.
No a k tomu výrobkuje to prostě nehezký je to drátovej chaos. Bude ti to vrčet nedodržuješ barevné značení drátů.Udělej to celé znovu.Ale já to nemyslím ve zlým,prostě nemáš praxi!