nabíjecí napětí autobaterie

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

misa.89
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od misa.89 »

rosta tdi píše:miro 89 ty ti to teď dávaj vyžrat,že? A patří ti to !Nejdřív tady celýmu národu tvrdíš jak z 16V ždímeš 50W apak začneš alibysticky tvrdit že tam máš 2x16,ale vůbec nevíš o čem mluvíš,protože když jsem se ptal jestli je to symetricky napájený,tak jsi nevěděl vůbec o čem mluvím.
Nehádej se s profíkama.Ty třeba zase víc rozumíš autům než já ataky bych se s tebou nepřel,ale šel to prověřit.
A tam ten machr s těma pohárama ať se radeji zahrabe dva metry pod zem! Nezná ani ohmův zákon a machruje,ale má medaily a zapojil autorádio tak je velkej elektrikář.
Soused včera připojil žárovku,tak už je od včera elektrikářem!
Omlouvám se za tu upřímnost,ale tohle jsem tady ještě nezažil.
Děkuji všem co tomu rozumí za milou podporu
už tě mám vážně dost, ty frajere...seš prostě nejlepší, všechno víš!!!! Všechno umíš, seš prostě nej nej nej!!!! Mysdlíš si že po 5letech studia nevím co to je symetrický napájení? Myslíš že nevím o čem mluvím? asi teda ne, protože ty jsi nejlepší, máš praxi víc než dvacet let a radši si táhni na ty tvoje elektrofora, protože už jsem fakt dost vytočenej...každej není tak dobrej jako ty, ani nemůže protože ty jsi prostě nejlepší. To že smoke staví hudbu do aut na soutěže a vyhrává s tím je rozhodně větší úspěch než tu mlít takový kraviny a navážet se do každýho jako ty!!!HOW už se k tomu nebudu vyjadřovat

kdyby marek věděl co se stane z toho OT, tak to tam asi ani nepíše...rozhodně nic proti němu..
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
rosta tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od rosta tdi »

zakaždým mojím citátem zazněla omluva . Zatím co ty jsi buran první třídy a chytáš líp jak moje octávka.
V každým případě každej si může přečíst kdotomu rozumí a kdo ne.
Já opravuju elektroniku možná déle než jsi ty na světě a nenechám se tady od nějakýho zobáka tvého ražení urážet. Na to už jsem docela starej!
A pokud jsi trochu soudnej ,tak zklop uši a nech toho.
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Nechcete toho osočování nechat :o

Myslím si, že po přečtení tohoto vlákna si každý může udělat jasný názor, jak je to se znalostmi diskutujících (ze základů elektrotechniky či teorie obvodů)... pokud je toho kvalifikovaně schopen :),

Žádná škola není patent na rozum (LOL), vím minimálně o dvou spolužácích, kteří jako elektro-inženýři nikdy nepochopili, jak funguje diferenciální zesilovač a haldu dalších drobností... proto dnes šéfují těm vyučeným elektromechanikům, kteří to znají :D
A těch, kteří teprve u praktické realizace diplomky zjistili, že pájka hřeje a smrdí... :o... takže asi tak.

Na druho stranu je pěkné ocenit "skládače lega", kdy "pouze" vhodně umístí a pozapojuji jednotlivé komponenty a asi ani nepotřebují bastlit nějaké impedanční přizpůsobovače a další věci (noteeth)... prostě v principu žádné elektrotechnické zanlosti nepotřebují...
Naopak jim toho třeba projde rukama tolki, že mají ideální praktické znalosti.... což je také neocenitelné... a nebo je to kolikrát o tom, kolik peněz je do toho člověk ochoten nasypat (LOL)

Je zřejmé, že ideální je skloubená teorie s praxí
8)
Nicméně jak teoretik, tak praktik musí vědět, že automobilní zesilovač (14V) jištěný 5A pojistkou nemůže mít reálný výkon 400W(wallbash) .... kdo tvrdí něco jiného, tak je neznalý :? ... a a wo wo wo tom to je (LOL)
GIV Variant TDi ???kW
pasa
Přispěvovatel

Příspěvek od pasa »

Názorná ukázka reálné praxe a proto také tvrdím že odborníků je jako šafránu a už dlouho se přesvědčuji že mít titul neznamená mít patent na rozum,neboť celé naší firmě která má zahraničního vlastníka a je po celé EVROPĚ šéfuje pouze vyučený člověk a většina mu nesahá ani po kotníky.Nicméně je udivující jak se původní vlákno dostalo úplně někam jinam a bude zajímavé až někdo bude hledat podobný problém,jak se bude tímto prokousávat?
Co na to říká admin? (crazy)
A4 8K5
rosta tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od rosta tdi »

Obrázek
rosta tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od rosta tdi »

Zdroj s koncem
rosta tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od rosta tdi »

Obrázek
V levo je již zmíněný měnič v pravo zesilovač
Naposledy upravil(a) rosta tdi dne 21 led 2009, 16:31, celkem upraveno 1 x.
rosta tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od rosta tdi »

Obrázek
rosta tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od rosta tdi »

Výkon2x 60W do 4ohmů napětí za měničem 2x 32V pojistka 30A k vybuzení obou konců potřebuju zhruba 6A. Těch 24A spotřebuje ten měnič abych já mohl na sekunderu odebírat těch zmíněných 6A.
To je ode mě vše.
milan59
Přispěvovatel

Příspěvek od milan59 »

Koukám,že se to tady pěkně rozjelo.Nebylo původní zadání náhodou "nabíjecí napětí autobaterie"?
PS:už se prali? :D
Octavia I Tour PD 74 kW AXR
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

souhlas s Rostou ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“