Už se lepšíš, teď ještě napiš jakou verzi VAG-COMu používáš. Tedy co je napsáno menším písmem pod velkým nápisem VAG-COM když pustíš program...go píše:moc děkuji za případnou pomoc ... mám tento kabel:
OBD II kabel Fast KKL - USB, kompatibilní s VAG-COM
Ovladač nainstalován a s pc se spojí ...pak mi to hodí hlášku, že je to nekopatibilní nebo tak něco ( a přitom to načíta a pak nic .... ) Jo mám wv golf Iv TDI 81 KW.
měla jsem ten samej prográmek z motordiag, ten fungoval, ale byla to omezená verze tak to jen načetlo chyby a pak zase nic. Tak dál nevím kde dělám chybu
potřebuji wag-com
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Je konečně někdo milej
-
- Sběrač informací
Myslím, že nejlepší je koupit originální kabel a nejlépe s USB. Ty nejrůznější udělátka moc nechodí, např. pokud je chcete prodloužit, atd. Těch problémů je celá řada. V žádném případě ale nedoporučuji kabely s optočleny!!!
Už jsem tu někde psal, že kvalitní kabely maj třeba na www.elerte.cz nebo www.motordiag.cz i jinde. Ale vždy bych šel po profi zařízení. To ušetří čas i nervy.
Už jsem tu někde psal, že kvalitní kabely maj třeba na www.elerte.cz nebo www.motordiag.cz i jinde. Ale vždy bych šel po profi zařízení. To ušetří čas i nervy.