Sraz pálení vlajek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sraz pálení vlajek
tak jsem se nějak dočetl že na jednom foru se budou pálit vlajky,tak mě napadlo jestli neuspořádat nějaký ten sraz někde na louce,pozvat tam hasiče,složit se na benzín a že by jsme spálili nějakou tu vlajku? 

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
To bych radši spálil nějaký auto. Sám mam doma na spálení dvě.
2Váha sorry že ti sem takhle vlezu s
Tímto bych chtěl požádat o radu, potřebuju zlikvidovat auto a likvidační střediska maj nějakej novej systém podobnej jako na STK on line, tudíž ti co to dělali zadarmo byli nuceni tuto službu zpoplatnit. Já jsem kdysi likvidace řešil tak že jsem odtáh auto na pole zapálil a udělali jsme s hasičema jakoby námětový cvičení, pak jsem si jako dobrovolnej hasič napsal papír že proběhlo námět. cv. a odnes na úřad a auto zlikvidoval. Teď po mě ovšem úřad požaduje dokument od okresního ředitelství SDH s číslem jednacím o této skutečnosti, jinak mi auto nezrušej. Tak se ptám co s tím nebo jestli je to vůbec pravda?
2Váha sorry že ti sem takhle vlezu s

Tímto bych chtěl požádat o radu, potřebuju zlikvidovat auto a likvidační střediska maj nějakej novej systém podobnej jako na STK on line, tudíž ti co to dělali zadarmo byli nuceni tuto službu zpoplatnit. Já jsem kdysi likvidace řešil tak že jsem odtáh auto na pole zapálil a udělali jsme s hasičema jakoby námětový cvičení, pak jsem si jako dobrovolnej hasič napsal papír že proběhlo námět. cv. a odnes na úřad a auto zlikvidoval. Teď po mě ovšem úřad požaduje dokument od okresního ředitelství SDH s číslem jednacím o této skutečnosti, jinak mi auto nezrušej. Tak se ptám co s tím nebo jestli je to vůbec pravda?
Re: Sraz pálení vlajek
Tak kdybych věděl že máš rád ohníčky tak jsem tě včera pozval na podívanou k nám do vsi.Někdo tady potpálil večer v sedm kravín.Naštěstí byl prázdnej jen trochu sena a slámy.To byl táboráček.váha píše:tak jsem se nějak dočetl že na jednom foru se budou pálit vlajky,tak mě napadlo jestli neuspořádat nějaký ten sraz někde na louce,pozvat tam hasiče,složit se na benzín a že by jsme spálili nějakou tu vlajku?
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
Defmanik píše:To bych radši spálil nějaký auto. Sám mam doma na spálení dvě.
2Váha sorry že ti sem takhle vlezu s![]()
Dneska už auto zrušíš na čestný prohlášení,je to od1.1.2009.Řekneš že bylo použito na náhradní díly a musej ti to vzít.Kamarád takhle před čtrnácti dny rušil autokterý neexistuje šest let a neměl s tím problém.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
já teď jedno ruším a už kolem toho lítám dva měsíce, ted jsm se se soudružkama na úřadě domluvil na čestném prohlášení že si auto ponechávám pro sběratelské účely, že stojí na mém pozemku a neznečištuje životní prostředí. Zahájily se mnou správní řízení a čekám co mi napíšou. S variantou na náhradní díly jsem neuspěl ale věřím že tak lze, ale bohužel lidskej faktor si dělá se zákonem to co považuje ON za správné.
Re: Sraz pálení vlajek
to bude mit indy radostváha píše:tak jsem se nějak dočetl že na jednom foru se budou pálit vlajky,tak mě napadlo jestli neuspořádat nějaký ten sraz někde na louce,pozvat tam hasiče,složit se na benzín a že by jsme spálili nějakou tu vlajku?
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
Jo ale to auto musí fizicky neexistovat teď nevim ale mam pocit že 6 let. Když jsem ho na podzim získal a přepsal na sebe tak to je problém. Nejhorší je že úředník sedící u nás je můj známej a co je ještě horší, že to je hroznej vůl, ale chodim za nim pomalu obden něco vyřizovat pro zákazníky, tak na něj nemůžu nastoupit se zákonama a hádat se tam s nim. Jednou jsem tohle udělal na úřadě, že jsem tam otevřel zákon a hádal se s úřednicí a když přišel její šéf tak mi řek ať je dám k soudu že to vyhraju, oni že mě odškodní, ale tu věc na kterou mam ze zákona nárok mi stejně neudělaj. Tak to jen tak na okraj jak u nás fungujou úředníci.Hošík píše:
Dneska už auto zrušíš na čestný prohlášení,je to od1.1.2009.Řekneš že bylo použito na náhradní díly a musej ti to vzít.Kamarád takhle před čtrnácti dny rušil autokterý neexistuje šest let a neměl s tím problém.