budíky píšou fail místo servisu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
budíky píšou fail místo servisu
Zdar,chci se zeptat,včera sem měl rozebranou ibizu r.v. 2000 a když sem jí skládal,tka sem si trošku hrál s budíkama,chtěl sem smazat servisní interval,misto toho se mi tam zobrazilo fail,nevíte co stím nebo co to je?Díkes za odpovědi a rady
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Re: budíky píšou fail místo servisu
[quote="váha"]Zdar,chci se zeptat,včera sem měl rozebranou ibizu r.v. 2000 a když sem jí skládal,tka sem si trošku hrál s budíkama,chtěl sem smazat servisní interval,misto toho se mi tam zobrazilo fail,nevíte co stím nebo co to je?Díkes za odpovědi a rady[/quote]
Pokud jsi si hrál s eeprom, tak vrať původní obsah, pokud máš zálohu...
Pokud jsi si hrál s eeprom, tak vrať původní obsah, pokud máš zálohu...
Re: budíky píšou fail místo servisu
Nehrál sem si s eeprom,jen sem normálně při zapnutém zapalování točil s tou páčkou co tam jevwphun píše:Pokud jsi si hrál s eeprom, tak vrať původní obsah, pokud máš zálohu...váha píše:Zdar,chci se zeptat,včera sem měl rozebranou ibizu r.v. 2000 a když sem jí skládal,tka sem si trošku hrál s budíkama,chtěl sem smazat servisní interval,misto toho se mi tam zobrazilo fail,nevíte co stím nebo co to je?Díkes za odpovědi a rady
No to je taky možný,ale normálně sem si tam navolil,skočilo tam servis a potom sem ještě jedno kliknul doleva a skočili tam km,potom začalo blikat první číslo,,kliknul ještě jednou inkrementovalo se,pak sem ještě jendou dal doleva a skočilo tam failmira píše:tak uz si asi hral nekdo pred tebou. sehnat dump a prehrat.

Já nevím co se tí mstalo nebo nestalo,jen prostě to napsalo fail:-)je možný že sem to třikrtát zadal ani nevím jak...co se tim loginem nastavuje?maros4341 píše:ale to si musel zadat login trikrat a to nespravne.... to uz na hranie sa nevyzera.
FAIL zmizne ked nechas zapnute zapalovanie dlhsi cas....cca 30-120minut
-
- Sběrač informací