Ford Mondeo Hořelo mi v motoru

Moderátoři: šulda, Moderátoři

were
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Ford Mondeo Hořelo mi v motoru

Příspěvek od were »

stalo se někomu,že mu chytnulo Mondeo 1.8 TD 1998? táno jsem přijel do práce,a za 1hod a 15 min mi volaj z vrátnice,že mi hoří miláček.... Hlavně mě zajímá proč došlo ke vznícení.BAteri se seškvařila stejně jako váha vzduchu a nádobka na brzdící kapalinu.no a samo že taky "deka"co je v haupně.Nedávno jsem měnil úhlíky,tak jsem měl podezzření na alternátor a regulátor jestli to nepřebíjí (odborný servis potvrdil,že altík je elektrický stránce OK). Obrázek
Obrázek
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

kde bylo nejtepleji?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

tak to je nemile. a co nejaky draty /kabely/ nejsou svlikly jako kdyz sly do zkratu :roll:
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

papouch22 píše:tak to je nemile. a co nejaky draty /kabely/ nejsou svlikly jako kdyz sly do zkratu :roll:
Kabely nejsou ohořelý ani přepáleny.... mimo váhy a na nádobce brzd.kapaliny. ted babo rad (LOL)
brabec jan
Nováček

Příspěvek od brabec jan »

to ta baterka .bola spatna.este ze sa nestalo nic horsiho.
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

papouch22 píše:tak to je nemile. a co nejaky draty /kabely/ nejsou svlikly jako kdyz sly do zkratu :roll:
Baterie-váha-nádobka na br.kapalinu
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

Jo a neví někdo,jestli tam je nějaké relátko?nebo pouze a jen ten regulátor přímo na altíku?Obrázek
nikec
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikec »

nenapada me nic jinyho než že by mohl altík přebíjet a baterka to holt asi neustála / viz ta díra v baterce / no a ohen dokonal svoje
mercedes c-.classe ,mercedes cls 320cdi , cbr 1000rr Repsol
Jirka 600i
Sběrač informací

Příspěvek od Jirka 600i »

ze by takhle baterka zacala horet...podivej se opravdu po vsech dratech tam v tom prostoru u mondea toho moc neni co byt mohlo byt pricinou tohohle
automacher
Aktivista

Příspěvek od automacher »

No ja by som sa pozrel na vnutornu stranu kapoty. Pravdepodobne sa ti dotkol + pol baterie o kapotu. Už som to vydel u Opla.
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
Jirka 600i
Sběrač informací

Příspěvek od Jirka 600i »

automacher píše:No ja by som sa pozrel na vnutornu stranu kapoty. Pravdepodobne sa ti dotkol + pol baterie o kapotu. Už som to vydel u Opla.
jo i to je mozny me se nezda ze by baterka chytla prebijenim podivej na tu elektriku poradne
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

nikec píše:nenapada me nic jinyho než že by mohl altík přebíjet a baterka to holt asi neustála / viz ta díra v baterce / no a ohen dokonal svoje
jenže ten altík jsem měl u odborníka,a po elekt.stránce je v pořádku.... nepřebíjí
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

automacher píše:No ja by som sa pozrel na vnutornu stranu kapoty. Pravdepodobne sa ti dotkol + pol baterie o kapotu. Už som to vydel u Opla.
na vnitřní steně kapoty je "deka" takový filc,tudíž se nemůže spojit plechem(kapotou)
automacher
Aktivista

Příspěvek od automacher »

Aha (wallbash) (wallbash) Takže ten filc máš v poriadku . No ja neviem ale ako vydim tie šrobovaky na tom coolery na tej fotke tak ma to tak napadlo. :roll: :roll:
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

automacher píše:Aha (wallbash) (wallbash) Takže ten filc máš v poriadku . No ja neviem ale ako vydim tie šrobovaky na tom coolery na tej fotke tak ma to tak napadlo. :roll: :roll:
No ten filc to má už za sebou...shořel.ne teda celej,ale musel jsem ho vyškubat při hašení.Nemá nahodou někdo doma jeden navíc? :D
Odpovědět

Zpět na „Ford“