oct1 central

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

proam
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od proam »

ivo daj si tu ruku do ohna. skusalo sa to a vraj to brnklo a vsetky dvere v pohode. takze ma niekto este neaky napad.
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

mě to občas dělalo taky, po vyndání, vyčištění zámků a proletování mi jde už i bzučák dveří a safelock:-) v komfortce byli závady všech čtyř zámků nesmyslný signál, ted jsem ještě nenačítal, tak uvidim, zejtra tma kouknu
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
Ivo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivo »

proam píše:ivo daj si tu ruku do ohna. skusalo sa to a vraj to brnklo a vsetky dvere v pohode. takze ma niekto este neaky napad.
(hm) pustím si plyn
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
proam
Přispěvovatel

Příspěvek od proam »

Ivo píše:
proam píše:ivo daj si tu ruku do ohna. skusalo sa to a vraj to brnklo a vsetky dvere v pohode. takze ma niekto este neaky napad.
(hm) pustím si plyn
dufam ze si sa neurazil. vsetky hlasky myslene ako sranda. (LOL)
Ivo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivo »

proam píše:
Ivo píše:
(hm) pustím si plyn
dufam ze si sa neurazil. vsetky hlasky myslene ako sranda. (LOL)
pohoda, ale fakt som myslel že ak ste pozreli komfortky a ich funkčnosť VAGOM, ak si poprezeral prechodky vo dverách tak jediná a najčastejšia primitívnosť ktorá to robí aj mne(som lenivý rozobrať zámok)sú tie mikrospínače.
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
stofane
Sběrač informací

Příspěvek od stofane »

pozri si toto, možno ti to pomôže..... thttp://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/Mikr ... -zamku.htm
Octavia, 1,9 TDi, 81kW, 2002
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“