Co je moc,to je moc

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

passik 94
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Co je moc,to je moc

Příspěvek od passik 94 »

Takže,mám asi půl roku Vento AFN.Nejdřív mi to padalo do nouzáku,takže turbo ven,samo že jedna matka nešla povolit.Tak ven i ze sánim,odvezl jsem ho Ladasovi,ten ho vyčistil a paráda.Za pár dní jsem zjistil že se parádně tlakuje voda a v motoru cosi cvaká.Tak hlava dolů,mrknu na ventily a bude.Když sundavám rozvody,zjistil jsem že někdo přede mnou strhnul dole na řemenici ty čtyři šroubky,místo na hvězdičku či imbus jsou kulatý.Takže nejde sundat ten plastovej kryt a nemůžu vyndat řemen.Sundám kryt ventilů a hele jedno zdvihátko je úplně probroušený a na vačce zub jak kráva.To už mi začalo trošičku S.ÁT! (wallbash) A DNESKA KDYŽ ODSTROJUJU HLAVU ZJISTIL JSEM ŽE JEDNA ŽHAVIČKA MÁ STRHLEJ ZÁVIT!!!!Počítám že zítra až odvezu udělat hlavu,řeknou mi že je prdlá :x Tak až se příště budete vztekat že vám něco nejde,věřte MŮŽE BÝT HŮŘ! ;) Mimochodem kdyby měl doma někdo vačku nebo komplet hlavu nabídnětě a za případné rady jak sundat tu řemenici budu také rád.
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

kdyz se dari tak se dari :D
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

Zkus nabodovat na ty šrouby matice a vytočíš je.Šrouby budeš muset stejně dát nový
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
passik 94
Přispěvovatel

Příspěvek od passik 94 »

ROBIG píše:Zkus nabodovat na ty šrouby matice a vytočíš je.Šrouby budeš muset stejně dát nový
Jenže já právě nemám čím to nabodovat a nemůžu s tim ani nikam dojet :?
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

Nebo naklepnout do šroubu větší hvězdičku,jde to i dobře blickama když je na to misto,když se nepovede ani jedno tak majzlik a kladivko a potukavat až se povolí. Jadna AFN hlava se mi doma válí.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

stalo sa to aj mne, ze neisla povolit remenica, COckom som tam navaril srob tak povolil, inak to asi nejde.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

Nebo naklepnout osmičku "tisícihran", nebo sada na poškozený imbusy ;)
***VAG,PSA,Renault***
e36power
Aktivista

Příspěvek od e36power »

chosepm píše:Nebo naklepnout osmičku "tisícihran", nebo sada na poškozený imbusy ;)
:-) přesně tak nacpi tam tu jemnější hvězdu a jde to krásně.
passik 94
Přispěvovatel

Příspěvek od passik 94 »

Hoši děkuju za rady,ale těžko tam něco naklepnu.Ty šrouby jsou vevnitř fakt kulatý,jako když je někdo vzal vrtákem (wallbash) Jedině asi sehnat COčko jak píše misoVW.Nejhorší je že neni čas,tak na tom dělám tak 1-2hodiny denně.Takže pokud to nerozmlátim kladivem budu to dělat"rok"Díky a držte palce ;)
Naposledy upravil(a) passik 94 dne 09 bře 2009, 15:15, celkem upraveno 1 x.
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

Vem osmičku vrták a odvrtej hlavičku , máš to hned a bez násilí , po sundání řemenice zbytek vytočíš rukou .
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
passik 94
Přispěvovatel

Příspěvek od passik 94 »

[quote="1pavel"]Vem osmičku vrták a odvrtej hlavičku , máš to hned a bez násilí , po sundání řemenice zbytek vytočíš rukou .[/

No vidíš,dobrej nápad ;) Akorát že když jsem tam čuměl,bojim se abych nena..dal tu řemenici.
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

passik 94 píše:
1pavel píše:Vem osmičku vrták a odvrtej hlavičku , máš to hned a bez násilí , po sundání řemenice zbytek vytočíš rukou .[/

No vidíš,dobrej nápad ;) Akorát že když jsem tam čuměl,bojim se abych nena..dal tu řemenici.
Když tam budeš řezat tu jemnou osmicku tisícihran,tak je jedno že sou ty díry kulatý,jak jí tam narežes tak se proříznou nový a povolís to. Mě to zatím slo na vseh co sem delal. :)
norok86
Přispěvovatel

Příspěvek od norok86 »

passik 94 píše:
ROBIG píše:Zkus nabodovat na ty šrouby matice a vytočíš je.Šrouby budeš muset stejně dát nový
Jenže já právě nemám čím to nabodovat a nemůžu s tim ani nikam dojet :?
Jsem je podel proriz pilkou na zelezo a pak propiloval aby tam sel plochej sroubovak. Taky nemam coocko :(
passik 94
Přispěvovatel

Příspěvek od passik 94 »

Nápadů plno,děkuji všem myslím že to nějak zvládnu ;)
passik 94
Přispěvovatel

Příspěvek od passik 94 »

Tak díky za rady,řemenice už je venku.Napral jsem tam hvězdičku vzduchovou pistoli a šlo to jak po másle :D Hlavu a vačku už taky mám a hydra mi maji už přijít o d milana sharana.Tak už to snad dám konečně dohromady ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“