Xara nefunguje DO centrálu

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kumac
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Xara nefunguje DO centrálu

Příspěvek od kumac »

Prosím o radu, či nevie niekto poradiť ako spojazdniť centráln na xare HDI 2002, dnes som ju kúpil, a povedali mi, že je zlá baterka v DO, vymenil som ju no samozrejme bez zmeny,help
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

odcházely BSI jednotky. Chtělo by to jít k někomu kdo má čítač na radiovej signál a zjistit jestli vůbec klíčenka vysílá. Rozhodně asi nekupovat novou, protože je to extremně drahý, ale spíš dokoupit jen ovládání centrálu někde na aukru nebo tak...
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

nejdriv bych zkusil synchronizovat ovladac
Nissan Primera SW 1,9 DCi
kumac
Přispěvovatel

Příspěvek od kumac »

Peete píše:nejdriv bych zkusil synchronizovat ovladac
A ako by sa dal synchronizovať ovladač?pls
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

nějak ho dáš do zapalování, zmáčkneš a otočíš klíčkem ne?:-)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

zapnes zapalovani, stisknes tlacitko zamykani a drzis asi 10 sec, pak vypnes zapal. chvilku pockas a zkusis
kumac
Přispěvovatel

Příspěvek od kumac »

Peete píše:zapnes zapalovani, stisknes tlacitko zamykani a drzis asi 10 sec, pak vypnes zapal. chvilku pockas a zkusis
Totok som skúšal no nejak to nepomohlo, alebo som antitalent na synchronizáciu, sakríž, teraz vážne, a mam držať tlačitko zamknutia či odomknutia? podržať cca10 sek. pustiť vypnuť zapalovanie a vyskúšať po chvílke?mnoooooo
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

kumac píše:
Peete píše:zapnes zapalovani, stisknes tlacitko zamykani a drzis asi 10 sec, pak vypnes zapal. chvilku pockas a zkusis
Totok som skúšal no nejak to nepomohlo, alebo som antitalent na synchronizáciu, sakríž, teraz vážne, a mam držať tlačitko zamknutia či odomknutia? podržať cca10 sek. pustiť vypnuť zapalovanie a vyskúšať po chvílke?mnoooooo
umis cist?? ;)
kumac
Přispěvovatel

Příspěvek od kumac »

Peete píše:
kumac píše:
umis cist?? ;)
jo umíím 8) , nepomohlo ani toto nejake ine rady?
pozotr
Přispěvovatel

Příspěvek od pozotr »

Skus tento postup

Synchronizování
Kdy
Výmìna baterie.
Když byl systém opakovaným stisknutím tlaèítek vnì dosahu uveden mimo funkci.
Jak
Zapnout zapalování.
Poèkat, dokud systémová indikaèní dioda nezhasne - pokud existuje.
Bìhem 30 sekund: Stisknout zamykací tlaèítko obr.1 [1] nebo odemykací tlaèítko obr.1 [2] .
Bìhem 10 sekund: Stisknout zamykací nebo odemykací tlaèítko ostatních klíèù.
Systémová indikaèní dioda musí ca. 0,5 sekundy svítit.
Synchronizování je ukonèeno.
Potvrdit úspìšné synchronizování zamknutím, dvojitým zamknutím a odemknutím vozidla.
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

Obrázek

Už se mi na Xaře (2001 nahoru) stalo že nezabralo vůbec nic, tisíc marných pokusů , teprve když jsem znovu překodoval klíče ,šla synchronizace na poprvé. To samé už jsem zažil i u 307 , nové 206 .
Pokud máš ovšem problém v klíči ,je tohle bezpředmětné ,dost věcí se dá v tomto zjistit přes diagnostiku.
kumac
Přispěvovatel

Příspěvek od kumac »

pett píše:Obrázek

Už se mi na Xaře (2001 nahoru) stalo že nezabralo vůbec nic, tisíc marných pokusů , teprve když jsem znovu překodoval klíče ,šla synchronizace na poprvé. To samé už jsem zažil i u 307 , nové 206 .
Pokud máš ovšem problém v klíči ,je tohle bezpředmětné ,dost věcí se dá v tomto zjistit přes diagnostiku.
Dakujem Vám pani za rady a návody,škoda,že som ich neprečítal dneska skôr, už to funguje za 30 euro. !!!!!!!!!!!! / robilo sa to diagnostikou/
Odpovědět

Zpět na „Citroën“