Veteran

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
matus
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Veteran

Příspěvek od matus »

Robim "veterana" a potreboval by som poradit aky nater pouzit na spodok ?!?!? Niekedy ked sa robili embečka tak sa pouzival TLUMEX ten bol taky dost smolovy a mal som pocit ze aj dobre drzi ,ine sa mi zdali ze casom povolili a zacalo sa to odlupovat . Ale davne som sa v tejto oblasti nepohyboval tak prosim o radu ak ma niekto s tym skusenost .
DIK
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

používám všechno od firmy PRESTO , maj zinkovou protikorozní základovku a různé sračky na spodek jak na stříkání tak na štětku ale i na špachtli, dal jsem na svého méďu a jiné káry a spokojenost
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Neviem aky mas rozpocet, ale najlepsie je dat skelet opieskovat a pozinkovat a budes mat pokoj.
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

mám dobrý zkušenosti s Hammerite Waxoil.....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

při pískování rozpočet hooodně navyš budeš dost dovařovat když tam bude "jenom" rez :D
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
matus
Přispěvovatel

Příspěvek od matus »

Pieskovat pravde pododne budem ale aj tak nejaka hrdza ostane medzi zvaranymi (falcovanymi ) plechmi skor mi islo o konkretne vyrobky s ktrorymi mate konkretne skusenosti.Mozno aj nieco na zastavenie hrdze keby som tom nepieskoval

Dik za pomoc
matus
Přispěvovatel

Příspěvek od matus »

yirka píše:používám všechno od firmy PRESTO , maj zinkovou protikorozní základovku a různé sračky na spodek jak na stříkání tak na štětku ale i na špachtli, dal jsem na svého méďu a jiné káry a spokojenost
Mozes mi nejako upresnit tu firmu lebo ani to neviem najst na nete !?!
conti
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conti »

Na spodky je dost dobrej TECTYL od VALVOLINE. Obsahuje dobré inhibitory koroze. Kdysi se tvrdilo za komančů, že nic lepšího neexistuje. Kradlo se to v některých fabrikách, protože to nešlo koupit. Používali to na výrobky co šly na moře.
Dnes to jde koupit u olejářů Valvoline. Mají černej na spodky, do dutin mají taky. Ten je výbornej, je dost tixotropní, že ti všechen nevyteče jak ho tam nastříkáš..
matus
Přispěvovatel

Příspěvek od matus »

Dakujem vsetkym ,nieco vyskusam
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

matus píše:Pieskovat pravde pododne budem ale aj tak nejaka hrdza ostane medzi zvaranymi (falcovanymi ) plechmi skor mi islo o konkretne vyrobky s ktrorymi mate konkretne skusenosti.Mozno aj nieco na zastavenie hrdze keby som tom nepieskoval

Dik za pomoc
http://www.motipdupli.cz/
tady je link a dál už to najdeš v sortimentu
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

co třeba WHURT ??? cena je super a nástřik stojí za to ;)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“