Otazka pro znalce ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pochop, že za 250 bez rabatu z dílů se neuživí to bych mu fakt neměl za zlé, jak psal chiptuning o té hospodě, prostě tě to stálo tolik, jako by sis tam nechal dát tlumiče od něj a ušlý rabat jsi mu zaplatil v práci....
Je to jako s masem, ze zvířete je taky bůček a svíčková a ty jsi chtěl svíčkovou za cenu bůčku..... Když si přes internet koupím pneu a disky, tak se pak taky nedivím, že u gumaře vysolím 700 Kč za obutí a vyvážení 4pneu.....
Je to jako s masem, ze zvířete je taky bůček a svíčková a ty jsi chtěl svíčkovou za cenu bůčku..... Když si přes internet koupím pneu a disky, tak se pak taky nedivím, že u gumaře vysolím 700 Kč za obutí a vyvážení 4pneu.....

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

topdiesel píše:Prodávam nemovitosti a vše kolem toho, doufám že mi nenapíšeš když tolik vydělaváš tak musíš taky pustit chlupa.autovtip píše:TOPDIESEL možem sa opytat čim sa živiš ty?
to ti nenapišem ale možem ti povedat, ze každy jeden tvoj zakaznik ta može všade poosierat lebo ked mu niečo predaš a on začne hladat na nete tak zisti, že napriklad neaka druha realitka predava tiež troj izbovy byt za menej a tym padom už budeš podvodnik lebo ti nestači tolko ako tej druhej realitke, naražam teraz na to, že si nevedel rozdychat kolko stal ten remen. a ked robiš niekomu prepis nemovitosti tak tiež zoberieš inu čiastku ked mu ju predaš ty ako ked si ju kupi sam a od teba chce len aby si spravil to všetko okolo toho.
ja mam tiež servis a ked si niekto kupi napriklad olej cez net tak mu ho nemenim za taku sumu ako ked ho dodavam ja ale podstatne drahšie, povieš, že som nenažraty alebo podvodnik, ale podla mna som neni somar aby som sa špinil s tvojim olejom a filtrom a ešte k tomu platil za to, že ho dam ekologicky zlikvidovat, to radšej pojdem za ten čas čo by som ti to robil na obed alebo na kavu.
a ked budeš na buduce hladat na nete kde je čo najlacnejšie tak najdi aj mechanika čo ti to vymeni najlacnejšie cez net, pripojiš auto k pc a po nete ti to spravi.
Spokojenej s kvalitou práce rozhodně nejsem, mám špatnou geometrii-na křivo volant, krycí manžety na tlumiči nejsou ve spodni části uchyceny jsou jen spuštěny i přesto že jsem mu dodal nerezové stahovací sponky.[/quote]
Krivo volant a to ti nemenil ani capy riadenia.Tomu nerozumiem.Inak po takej vymene by sa vo vlastnom zaujme malo ist na geometriu tak ci onak.Aj ja menim tlmice ale este som ziadnu pasku nane nedaval - je to blbost a je to zbytocne.Maju predsa ochrannu manzetu ktora zakriva celu piestnicu ak som to dobre napisal.A inak montujem aj monroe aj tie co tam mas ty a su urcite kvalitne obidve znacky tak neviem preco si myslis ze monroe nie.Nieje to sice tuningova znacka.
Krivo volant a to ti nemenil ani capy riadenia.Tomu nerozumiem.Inak po takej vymene by sa vo vlastnom zaujme malo ist na geometriu tak ci onak.Aj ja menim tlmice ale este som ziadnu pasku nane nedaval - je to blbost a je to zbytocne.Maju predsa ochrannu manzetu ktora zakriva celu piestnicu ak som to dobre napisal.A inak montujem aj monroe aj tie co tam mas ty a su urcite kvalitne obidve znacky tak neviem preco si myslis ze monroe nie.Nieje to sice tuningova znacka.
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
V žádnem případě nemůže srovnávat opravu vozidla a realitní činnost, je to zhruba srovnatelná práce jako obchod s cennými papíry !
A jestli někdo takhle nepřímo navyšuje cenu, tak je to klamáni spotřebitele a krajně neetické-to je jako kdybych prodával rod.dům za 1.049.000,-Kč a pokuď si kupující řěší úvěr sám tak bych mu cenu navýšil o 20.000,-Kč (to bych nikdy nevyslovíl z úst, mám nějakou provizi a to je můj prímarní zájem a né to honit ještě někde jinde).
Skrz řemen který je uvedený na faktůře za 755,-Kč, jestli ho já koupím ve stejném obchodě jako servis za 500,-Kč (servis má samozřejmně slevu počítám tak cca.20% a ještě si přihodí 255,-Kč to je kurva nehorázná drzost on snád má marži těch 20% ale jelikož je nenažranej tak chce ještě těch 255,-Kč)
Takhle se podle Vás chová korektní obchodník, nebo je to v tomto oboru běžná věc jak poslouchám ohlasy, je snad logické že když se mnou někdo bude vést hovor kde dát servisovat vůz tak mu řeknu kamkoliv hlavně na tam.
Zkrátka takovej krok může udělat jedině absolutní krátkozraký tupec.
A jestli někdo takhle nepřímo navyšuje cenu, tak je to klamáni spotřebitele a krajně neetické-to je jako kdybych prodával rod.dům za 1.049.000,-Kč a pokuď si kupující řěší úvěr sám tak bych mu cenu navýšil o 20.000,-Kč (to bych nikdy nevyslovíl z úst, mám nějakou provizi a to je můj prímarní zájem a né to honit ještě někde jinde).
Skrz řemen který je uvedený na faktůře za 755,-Kč, jestli ho já koupím ve stejném obchodě jako servis za 500,-Kč (servis má samozřejmně slevu počítám tak cca.20% a ještě si přihodí 255,-Kč to je kurva nehorázná drzost on snád má marži těch 20% ale jelikož je nenažranej tak chce ještě těch 255,-Kč)
Takhle se podle Vás chová korektní obchodník, nebo je to v tomto oboru běžná věc jak poslouchám ohlasy, je snad logické že když se mnou někdo bude vést hovor kde dát servisovat vůz tak mu řeknu kamkoliv hlavně na tam.
Řekl bych že sis to měl vyřídit hned na místě když sis to auto přebíral. Teď to tu budeš řešit, stejně už nic nevyřešíš. A nebo si to budeš muset dělat sám doma. Kupovat si díly sám a je to. Třeba to na tebe zkusil a ty ses chytl a neozval ses.topdiesel píše:V žádnem případě nemůže srovnávat opravu vozidla a realitní činnost, je to zhruba srovnatelná práce jako obchod s cennými papíry !
Nemaj mi to za zlé prosím Ťa, ale už mi nedá nereagovať. Pripadáš mi ako nejaké dieťa, čo sa potrebuje niekde vyžalovať. Ak nie si spokojný s prácou mechanika, tu na fóre to nevyriešiš, a už vobec nie ak tu budeš členom nadávať do ¨niemandou¨. Tu nie si na pokeci. Na to je zákonník o ochrane spotrebitela. To že každý servis má ¨marži' je jasné, lebo to je aj o skladovaní náhradných dielov a taktiež o ekologickej likvidácii, čo nestojí malé peniaze. Tak si to láskavo vydiskutuj s tým, kým máš a nabudúce, si nájdi taký servis, v ktorom Ti už len poradia ako si to máš urobiť sám s vlastnými dielmi, nech už to máš úplne zadara.
Máš pravdu že si to beru příliš emočně, já se snažím poctivě vydělávat nikoho neokrádat a nenatahovat a vynucovat si odběr materiálu či služeb ode mně, z tohoto důvodu nemůžu pochopit jak někdo takový může existovat a hlavně v době hospod.krize vůbec fungovat.Tono píše:Nemaj mi to za zlé prosím Ťa, ale už mi nedá nereagovať. Pripadáš mi ako nejaké dieťa, čo sa potrebuje niekde vyžalovať. Ak nie si spokojný s prácou mechanika, tu na fóre to nevyriešiš, a už vobec nie ak tu budeš členom nadávať do ¨niemandou¨. Tu nie si na pokeci. Na to je zákonník o ochrane spotrebitela. To že každý servis má ¨marži' je jasné, lebo to je aj o skladovaní náhradných dielov a taktiež o ekologickej likvidácii, čo nestojí malé peniaze. Tak si to láskavo vydiskutuj s tým, kým máš a nabudúce, si nájdi taký servis, v ktorom Ti už len poradia ako si to máš urobiť sám s vlastnými dielmi, nech už to máš úplne zadara.
warcos píše:S tímhle plně souhlasím, co on udělá za půl roku to uděla slušnej makléř za 2.měsíce He,he, he.topdiesel píše:V žádnem případě nemůže srovnávat opravu vozidla a realitní činnost, je to zhruba srovnatelná práce jako obchod s cennými papíry !
To máš pravdu že to nejde srovnávat, protože proti těm vašim provizím z prodeje cizího majetku je těch jeho 255 kč co si přidal na řemenu úplné h...o
topdiesel píše:Tak kdo je teď vetší zloděj. Ha, Hawarcos píše:S tímhle plně souhlasím, co on udělá za půl roku to uděla slušnej makléř za 2.měsíce He,he, he.topdiesel píše:V žádnem případě nemůže srovnávat opravu vozidla a realitní činnost, je to zhruba srovnatelná práce jako obchod s cennými papíry !
To máš pravdu že to nejde srovnávat, protože proti těm vašim provizím z prodeje cizího majetku je těch jeho 255 kč co si přidal na řemenu úplné h...o
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
topdiesel píše:Tak co pak řešíš. Oni když od tebe koupí nemovitost tak jako tys natáhl je oni teď natahujou tebe aby se jim to vrátilo. takový hezký koloběh.warcos píše:S tímhle plně souhlasím, co on udělá za půl roku to uděla slušnej makléř za 2.měsíce He,he, he.topdiesel píše:V žádnem případě nemůže srovnávat opravu vozidla a realitní činnost, je to zhruba srovnatelná práce jako obchod s cennými papíry !