passat B3 1,6TD stále varí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
takovýhle problem jsem řešil an P405 18TD, ucpaná hadička na odvzdušnění termostatu, takového trápení než se na to přišlo. Vyřilo to i bez termostatu, nemělo to okruh
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
no toto ale hadičku na odvzdušnenie termostatu nemá tak preto je problém to odvzdušniť ,najlepšie to je po zohriatí cez hadicu kúrenia tá je najvyššie na viac krát niekedy je to morda kým sa to odvzdušní.misa.89 píše:takovýhle problem jsem řešil an P405 18TD, ucpaná hadička na odvzdušnění termostatu, takového trápení než se na to přišlo. Vyřilo to i bez termostatu, nemělo to okruh
-
- Aktivista
Spojler jsi namontoval druhej?není jednodušší dat novy čidlo za 300kč než tahat draty a davat vypínač a pak celou jizdu sledovat teploměr a čekat až se bude přehřívat? Proč to dělat jednoduše když to jde složitě 

G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
jo jo jednou na to zapomeneš nebo to někomu pujčíš a končíštuner píše:Spojler jsi namontoval druhej?není jednodušší dat novy čidlo za 300kč než tahat draty a davat vypínač a pak celou jizdu sledovat teploměr a čekat až se bude přehřívat? Proč to dělat jednoduše když to jde složitě

ducato 1.9d POWERHIDRAULIK FILTRY Z LIAZU už nemam.
samo že bude čidlo, ale nebol čas to riešit, bolo to na rýchlo. auto musí byt zajtra pojazdné. a neukazuje teplotu vody na prístrojovke takže aj to sa musí poriešit a zatial pojdú ventilátory stále. musí sa zohnat druhý nárazník. a auto nie je moje.
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245