ducato problem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ducato problem
ahojte nikde som tu nenasiel takuto temu,mam problem s ducatom 2.8JTD,rok 2005,ide o to ze pri prudkom zoslapnuti plynu pri cca 2500 ot zadymi na bielo a nieco zaklepne a hodi do nudzoveho rezimu,pri jazde to iste pripadne vypne motor,snimac tlaku v potrubi je novy a stale to robi
cize ono turbo bude dobre lebo tlaci pri plnom plyne 1,1 bar,merane na turbine,ono sa to prejavi pri plnom zoslapnuti plynu jak zacne tlacit turbo a ako som pisal pri cca 2500 ot zadimi na bielo a nedimi stale a potom kontrolka motora a nudzovy rezim pripadne za jazdy to 3 x zaklepe a vypne motor,nastartujes a vsetko ok.ked ho pomaly rozbehnes na pol plyne do otacok tak ok len naraz ked je plny tak KO, na jumpery som sa stim nestretol,ja som na diagnostike nebol osobne brat a tomu povedali ze vsetko ok

Re: ducato problem
Odkial si?milosko píše:ahojte nikde som tu nenasiel takuto temu,mam problem s ducatom 2.8JTD,rok 2005,ide o to ze pri prudkom zoslapnuti plynu pri cca 2500 ot zadymi na bielo a nieco zaklepne a hodi do nudzoveho rezimu,pri jazde to iste pripadne vypne motor,snimac tlaku v potrubi je novy a stale to robi