Inzerat??rada!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Inzerat??rada!!
Mam maly skromny dotaz dnes jsem narazil na inzera:''Diagnostika vag na cd v češtině, nastavení km, kódování klíčů,Reaktivace airbagů pro vozy vw, audi, škoda, seat, bmw a další- i fiat, lancia, atd. Dále power box pro motory tdi, nastavitelný..
FUNGUJE S OBD II kabelem???!!!
ZA 1200,-software je to pry VAG-com 304 upravena je to mozne at nekomu nenaletim..Diky za odpovedi
FUNGUJE S OBD II kabelem???!!!
ZA 1200,-software je to pry VAG-com 304 upravena je to mozne at nekomu nenaletim..Diky za odpovedi
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
chcem to vidiet,ako s tym kablom nastavi km NA AUTE,KTORE MA NABEHANE VIAC AKO 100 KM
dash recalibration, chiptuning, autoelektrika
Odkodovanie
- Skoda Swing DELPHI, BLAUPUNKT
- VW RADIO LOW EU ,RCD310 ,RCD510
- Skoda Bolero
- VW RNS510
- SKODA COLUMBUS
- All versions SKODA STREAM, AUDIENCE, DANCE BLAUPUNKT, DANCE TECHNISAT
Odkodovanie
- Skoda Swing DELPHI, BLAUPUNKT
- VW RADIO LOW EU ,RCD310 ,RCD510
- Skoda Bolero
- VW RNS510
- SKODA COLUMBUS
- All versions SKODA STREAM, AUDIENCE, DANCE BLAUPUNKT, DANCE TECHNISAT
Takze asi tak softik jsem si objednal,protoze kazdy rika,ze to stahnes na netu a kdyz se zeptam v jakem koliv foru nebo clanku kde?tak kazdy napise ´HLEDEJ´ nebo neco podobnyho..Jsem v teto veci amater,ale myslim si ze ty fora od toho jsou aby kazdy nasel to co hleda a ne aby nasel ´hledej´.Tak pak dam vedet jak mi to dorazi jak to funguje nebo nefunguje..
Ahojte mam problem!!zakoupil jsem si ten program na upravu KM napr.Tachopro,magneti,C66 a dalsich 20.
Chci se zeptat ma usb kabel OBDII ani jeden mi nefunguje,je to tim ze tyto programy jsou delane na serial a nebo muj kabel nema ten klic??
Dekuji vsem kdyby mel nekdo zajem vymenu programu jsem ochoten pres S.Z se domluvit,logicky za program ktery mi bude ficet pres USB.
Chci se zeptat ma usb kabel OBDII ani jeden mi nefunguje,je to tim ze tyto programy jsou delane na serial a nebo muj kabel nema ten klic??
Dekuji vsem kdyby mel nekdo zajem vymenu programu jsem ochoten pres S.Z se domluvit,logicky za program ktery mi bude ficet pres USB.
Problem nebude au tak v USB jako v hw klici ktery nemas. Kdyby to bylo tak jednoduche, nikdo by nekupoval tachopro apod za velke penize ale kazdy by si to jen stahnulradekVW píše:Ahojte mam problem!!zakoupil jsem si ten program na upravu KM napr.Tachopro,magneti,C66 a dalsich 20.

zacinal jsem jako ty............mel jsem starej notes se seriovym portem pres ten šli nejake programi typu c66,vageprom atd............pak sem koupil novej notes s usb a ke kabelu dokoupil virtualni port a programy uz nesli...........po vsemoznejch badanich a schaneni ruznejch prej fungujicich klonu jsem koupil oficialne supervag a je klid uz je davno zaplacenejradekVW píše:Ahojte mam problem!!zakoupil jsem si ten program na upravu KM napr.Tachopro,magneti,C66 a dalsich 20.

- maniacdewil
- Přispěvovatel
c 66 tak se podívej co sis koupil http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=4304radekVW píše:Ahojte mam problem!!zakoupil jsem si ten program na upravu KM napr.Tachopro,magneti,C66 a dalsich 20.

CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE