stranka autocomsoftu www.pc-autodiagnostika.cz je napadnuta virom, NOD mi na nu hlasil infiltraciu, ktora sa mi nasledne dostala od PC a cely system mi spomalila az som sa musel odpojit z netu vytiahnutim kabla.
_
neviem co tym firma sleduje, ale opatrne!! po odstraneni problemu prispevok zmazem.
Pozor, vir nebo trojsky kon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pozor, vir nebo trojsky kon
Audi A4, to je moje
Re: Pozor, vir nebo trojsky kon
pravda naštěstí mě se automaticky přeruší spojení tak mě snad nenapadnemilanv píše:stranka autocomsoftu www.pc-autodiagnostika.cz je napadnuta virom, NOD mi na nu hlasil infiltraciu, ktora sa mi nasledne dostala od PC a cely system mi spomalila az som sa musel odpojit z netu vytiahnutim kabla.
_
neviem co tym firma sleduje, ale opatrne!! po odstraneni problemu prispevok zmazem.

ci utocia alebo neutocia, ja klony nemam, ale od prerusenia spojenia mi nejde zopar veci takze nieco sa mi do PC asi dostaloPower156 píše:pravda naštěstí mě se automaticky přeruší spojení tak mě snad nenapadnemilanv píše:stranka autocomsoftu www.pc-autodiagnostika.cz je napadnuta virom, NOD mi na nu hlasil infiltraciu, ktora sa mi nasledne dostala od PC a cely system mi spomalila az som sa musel odpojit z netu vytiahnutim kabla.
_
neviem co tym firma sleduje, ale opatrne!! po odstraneni problemu prispevok zmazem., no asi už maj dost zákazníků, nebo útočí na klony
Audi A4, to je moje
to jsem nemyslel na tebe že ty máš klon, to všeobecně.milanv píše:ci utocia alebo neutocia, ja klony nemam, ale od prerusenia spojenia mi nejde zopar veci takze nieco sa mi do PC asi dostaloPower156 píše:pravda naštěstí mě se automaticky přeruší spojení tak mě snad nenapadnemilanv píše:stranka autocomsoftu www.pc-autodiagnostika.cz je napadnuta virom, NOD mi na nu hlasil infiltraciu, ktora sa mi nasledne dostala od PC a cely system mi spomalila az som sa musel odpojit z netu vytiahnutim kabla.
_
neviem co tym firma sleduje, ale opatrne!! po odstraneni problemu prispevok zmazem., no asi už maj dost zákazníků, nebo útočí na klony