Pozor, vir nebo trojsky kon

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
milanv
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Pozor, vir nebo trojsky kon

Příspěvek od milanv »

stranka autocomsoftu www.pc-autodiagnostika.cz je napadnuta virom, NOD mi na nu hlasil infiltraciu, ktora sa mi nasledne dostala od PC a cely system mi spomalila az som sa musel odpojit z netu vytiahnutim kabla.
_
neviem co tym firma sleduje, ale opatrne!! po odstraneni problemu prispevok zmazem.
Audi A4, to je moje
Power156
Aktivista

Re: Pozor, vir nebo trojsky kon

Příspěvek od Power156 »

milanv píše:stranka autocomsoftu www.pc-autodiagnostika.cz je napadnuta virom, NOD mi na nu hlasil infiltraciu, ktora sa mi nasledne dostala od PC a cely system mi spomalila az som sa musel odpojit z netu vytiahnutim kabla.
_
neviem co tym firma sleduje, ale opatrne!! po odstraneni problemu prispevok zmazem.
pravda naštěstí mě se automaticky přeruší spojení tak mě snad nenapadne :-D, no asi už maj dost zákazníků, nebo útočí na klony :-D
milanv
Přispěvovatel

Příspěvek od milanv »

Power156 píše:
milanv píše:stranka autocomsoftu www.pc-autodiagnostika.cz je napadnuta virom, NOD mi na nu hlasil infiltraciu, ktora sa mi nasledne dostala od PC a cely system mi spomalila az som sa musel odpojit z netu vytiahnutim kabla.
_
pravda naštěstí mě se automaticky přeruší spojení tak mě snad nenapadne :-D, no asi už maj dost zákazníků, nebo útočí na klony :-D
ci utocia alebo neutocia, ja klony nemam, ale od prerusenia spojenia mi nejde zopar veci takze nieco sa mi do PC asi dostalo
Audi A4, to je moje
Power156
Aktivista

Příspěvek od Power156 »

milanv píše:
Power156 píše:
_
ci utocia alebo neutocia, ja klony nemam, ale od prerusenia spojenia mi nejde zopar veci takze nieco sa mi do PC asi dostalo
to jsem nemyslel na tebe že ty máš klon, to všeobecně.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“