Airbag Octavia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Adík
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Airbag Octavia

Příspěvek od Adík »

Zdravim chapi petrebuju poradit jak mam vyndat airbeg u Octavie z roku 99. vycet jsem ze se pootoci volantem a ze zadu malim sroubovackem se odjisti ta pojistka jen ze jsem to zkousel a nic :( je to pekna pakarna! potrebuju srovnat volant mam ho pootoceny. Snad nekdo poradi. ;)
Viktor.88
Přispěvovatel

Příspěvek od Viktor.88 »

Děláš to snad správně... potřebuješ na to trochu delší šroubovák, ale zároveň i úzkej. Chce to trpělivost, taky jsem se s tím poprvé pral a jestli budeš odpojovat airbag odpoj i baterku.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

ak nikto pred Tebou nehybal s tym volantom, zrovnaj ho tak, ze si das urobit geometriu.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
MC_Tony
Přispěvovatel

Re: Airbag Octavia

Příspěvek od MC_Tony »

Adík píše:Zdravim chapi petrebuju poradit jak mam vyndat airbeg u Octavie z roku 99. vycet jsem ze se pootoci volantem a ze zadu malim sroubovackem se odjisti ta pojistka jen ze jsem to zkousel a nic :( je to pekna pakarna! potrebuju srovnat volant mam ho pootoceny. Snad nekdo poradi. ;)
Zezadu volantu si strč šroubovák a musíš docela dost zapáčit, ten pružící drát je docela silnej. Jde to líp když zmáčkneš airbed. Když si vezmeš malý zrcádko a stranovou nebo malinkou baterku tak tam i uvidíš. Ale jak už říkal kolega, nečekej od toho zázraky, já jsem si to taky otočil o jeden zub a bylo to moc, tak jsem to vracel z5. Víc udělá geometrie.
Golf V 1.9 TDI 77kw r.v. 05 SRN
Adík
Sběrač informací

Příspěvek od Adík »

Jo diky za rady jato jeste zkusim :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“