Nestartuje 1,9 TDI PD Touran
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nestartuje 1,9 TDI PD Touran
Ahoj mám takový větší problém nastartuji auto a hned zhasne. Vag bez závad. Začalo to tím, že turbo spínalo až od 3000 ot - byly zanesené lopatky- vyndáno turbo a vyčištěno. Občas to za studena zaklapalo jako by 1 vstřik nedostával naftu po zjištění byl KO. Ten se vyměnil a jakoby se nic nevyměnilo. Vyměnil jsem zbývající 3 vstřiky a nyní to nastartuje a hned zhasne. Dnes jsem vyměnil tandemové čerpadlo. Pořád stejná závada. Čerpadlo v nádrži tlačí tak jak má. Vstřiky tam jsou nové se stejným číslem i pismeny. Nevím jestli by se neměli přizpůsobit k jednotce? Stejně nevím jak by se to mělo dělat. Řeším to 3 týden a už nevím jak dál.
Ano ty vstřiky mají jak bosch tak i orig číslo stejné a jsou nové. Mám ještě podezření na lištu ke vstřikům. Jestli není kabeláž KO, ale ta by něco napsala, alespoň sporadicky. Vstřiky seřízené. Než se všechno žačalo srát, auto občas ráno zacvakalo jako když nemá 1 vstřik naftu, ale za 5 min ok. Nekouřilo, jelo normálně až na to turbo.
já bych hledal radši někde jinde, ten svazek nevim, zkusil bych proletovat ten kostřící uzel, ale že by nešel ani jeden válec, to je divný
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS