stím turbem počítám. Dám tam z 96 kw. A ta spojka snad chvilku vydrží. Mám najeto zatím jen 70000km. Ted s těma sprintama jezdím tak za 5,5 l. Tak kdybych tam dal ten čip tak se asi zvedne na 6 l. Samozřejmě při klidné jízdě. A je mi jasný když na to budu šlapat tak si to určitě veme více.
S tou spotřebou je to tak jak píšeš, turbo určitě dej. Ta spojka se dá pořešit chipem, že si dát vetší krouťák až při vyšších otáčkách, ale stejně si myslim, že moc nevydrží
tak to sem chtěl slyšet. Vždy když sem se ptal tak mi bylo jen řečeno, že koně potřebují nažrat. Stím já počítám. Jen sem chtěl vědět kolik lítru si to tak veme. ted už vím že při klidné jízdě 6 l.
Zdravim, chci se zeptat, jaký trysky je dobré dát do Octy 1.9 TDi/81 kW. Tušim že to je motor AHF. A taky mně zaqjímá, jestli tam pujde ten setrák z 1Z a co k tomu patří. Dík za odpověď
cus chlapi! Mam Golfa III TDI. r.v. 94 a najeto kolem 220 000 km. Natankoval jsem benzin nechtene a tak jsem auto nechal vyplachnout ale odnesli to vstriky a tak chci koupit SPRINT 764. Motor mam 1Z! :-/ Prej to nevydrzi! Ze se bude prehrejvat olej a chce to pry Intercooler, kterej to bude chladit a cpat do turba studenej vzduch. Poradi nekdo co je potreba? Ze zacatku jsem si myslel, ze vyfunim petku za vstriky a littra za praci a budu litat. Jak se tu rika. Nejsem zavodak,,,jen chci kdyz budu predjizdet tak aby to melo peknej odpich a abych cejtil pod kapotou!
fojtass píše:cus chlapi! Mam Golfa III TDI. r.v. 94 a najeto kolem 220 000 km. Natankoval jsem benzin nechtene a tak jsem auto nechal vyplachnout ale odnesli to vstriky a tak chci koupit SPRINT 764. Motor mam 1Z! :-/ Prej to nevydrzi! Ze se bude prehrejvat olej a chce to pry Intercooler, kterej to bude chladit a cpat do turba studenej vzduch. Poradi nekdo co je potreba? Ze zacatku jsem si myslel, ze vyfunim petku za vstriky a littra za praci a budu litat. Jak se tu rika. Nejsem zavodak,,,jen chci kdyz budu predjizdet tak aby to melo peknej odpich a abych cejtil pod kapotou!
Pořiď spíš Sprint502 do 1Z.
Po výměně ať už za Sprint 502 nebo 764 nenastane ani jeden z uvedených problému.
Pro informaci, 1Z intercooler má.
vim ze ic ma, ale ne tak velke jak by prej potreboval. Ted jde o to, o kolik se to zvedne s tema vstrikama Sprint502. Mohl bys to trochu rozebrat Diky moc!
sEVIGE píše:Zdravim, chci se zeptat, jaký trysky je dobré dát do Octy 1.9 TDi/81 kW. Tušim že to je motor AHF. A taky mně zaqjímá, jestli tam pujde ten setrák z 1Z a co k tomu patří. Dík za odpověď
764-tky
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW