Galetto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Galetto
Zdar, jen informativně: na stažení a nahrání softu rj auta stačí tento bazmek Galetto 1260 http://auto.bazac.cz/z/95462/, a když někdo chipuje auta jen s tím a mapama přiloženejma k tomu a chce za to cca 5kkč? a na upravu staženého softu se potřebuje ještě nějaký program a ten je asi dost drahý?a ještě se nfurt straší, že může padnout kabel nebo co to asi nemůže poškodit rj? díky[/url]
octa 1.8t
Dobrá tedy, jednomu nejmenovanému člověku totiž někdo chipoval hodně novou S. Alteu za uvedených 5kkč, a moc se mi právě nezdá že ten člověk upravoval nějak mapy aspon¨podle toho co píšete vy tady a třeba na checksumu, že to nejni žádná prdel, ale prej si jeden den vytáhl soft a druhej tam prej hodil novej. Jo pak znám osobně taky člověka nevím co má za soft a hardware, ale prej si čipovali 77kw PD asi 2ks sami a že to prej jede jak kráva, tak jsem z toho takovej nákej divokej,že si to každej dělá sám . Ale koukám, že to teda jde i s Galetem za 3kkč a třeba mapama které obsahuje nebo ne?
octa 1.8t
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
nacipujes to aj s galletom a mapami ktore su tam , ale je to cista skaza.DDDD píše:Dobrá tedy, jednomu nejmenovanému člověku totiž někdo chipoval hodně novou S. Alteu za uvedených 5kkč, a moc se mi právě nezdá že ten člověk upravoval nějak mapy aspon¨podle toho co píšete vy tady a třeba na checksumu, že to nejni žádná prdel, ale prej si jeden den vytáhl soft a druhej tam prej hodil novej. Jo pak znám osobně taky člověka nevím co má za soft a hardware, ale prej si čipovali 77kw PD asi 2ks sami a že to prej jede jak kráva, tak jsem z toho takovej nákej divokej,že si to každej dělá sám . Ale koukám, že to teda jde i s Galetem za 3kkč a třeba mapama které obsahuje nebo ne?
fungovat to ale moze.
bezna uprava sa da spravit za par chvil, cize zo dna na den nieje nic vynimocne
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967