Galetto

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
DDDD
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Galetto

Příspěvek od DDDD »

Zdar, jen informativně: na stažení a nahrání softu rj auta stačí tento bazmek Galetto 1260 http://auto.bazac.cz/z/95462/, a když někdo chipuje auta jen s tím a mapama přiloženejma k tomu a chce za to cca 5kkč? a na upravu staženého softu se potřebuje ještě nějaký program a ten je asi dost drahý?a ještě se nfurt straší, že může padnout kabel nebo co to asi nemůže poškodit rj? díky[/url]
octa 1.8t
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

ked Ti padne komunikacia pocas nahravania softu, tak K.O jednotka. Musi sa vyspajkovat pamat a nahrat do nej soft v programatore.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
DDDD
Přispěvovatel

Příspěvek od DDDD »

jak jsem napsal vůbec tomu nerozumím, ale když máš nějakej origo kábl či co tak komunikace nemůže spadnout a smazat pamět v rj?
octa 1.8t
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

moze sa stat vselico....preto je dobre mat po ruke programator
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
dell002
Nováček

Příspěvek od dell002 »

A huraaaaa nahravat software z cd a ja sa potom obeham ako blbec co opravujem po PROFI TUNEROCH :)
sathol
Přispěvovatel

Příspěvek od sathol »

jojo az mu to jednou padne tak toho necha....az bude muset zacvakat ze sveho pocitac ktery bude mit prazdnej... (LOL) (rofl)
DDDD
Přispěvovatel

Příspěvek od DDDD »

Dobrá tedy, jednomu nejmenovanému člověku totiž někdo chipoval hodně novou S. Alteu za uvedených 5kkč, a moc se mi právě nezdá že ten člověk upravoval nějak mapy aspon¨podle toho co píšete vy tady a třeba na checksumu, že to nejni žádná prdel, ale prej si jeden den vytáhl soft a druhej tam prej hodil novej. Jo pak znám osobně taky člověka nevím co má za soft a hardware, ale prej si čipovali 77kw PD asi 2ks sami a že to prej jede jak kráva, tak jsem z toho takovej nákej divokej,že si to každej dělá sám . Ale koukám, že to teda jde i s Galetem za 3kkč a třeba mapama které obsahuje nebo ne?
octa 1.8t
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

DDDD píše:Dobrá tedy, jednomu nejmenovanému člověku totiž někdo chipoval hodně novou S. Alteu za uvedených 5kkč, a moc se mi právě nezdá že ten člověk upravoval nějak mapy aspon¨podle toho co píšete vy tady a třeba na checksumu, že to nejni žádná prdel, ale prej si jeden den vytáhl soft a druhej tam prej hodil novej. Jo pak znám osobně taky člověka nevím co má za soft a hardware, ale prej si čipovali 77kw PD asi 2ks sami a že to prej jede jak kráva, tak jsem z toho takovej nákej divokej,že si to každej dělá sám . Ale koukám, že to teda jde i s Galetem za 3kkč a třeba mapama které obsahuje nebo ne?
nacipujes to aj s galletom a mapami ktore su tam , ale je to cista skaza.
fungovat to ale moze.
bezna uprava sa da spravit za par chvil, cize zo dna na den nieje nic vynimocne
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“