Passat 96kw. 4motion 96kw.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ty maš v tom riadny hokej. Haldex pripája zadnú nápravu, len ked je to potrebné, pri preklze prednej alebo pri potrebe vôčšej ťažnej sily. a Torsen je medzinápravový diferencial a zadná náprava je pripojená pernamentne.Torsen rozdeľuje krútiaci moment na nápravy.Peter1007 píše:Tak ja mam z toho chaos . Mne mechanik čo som si myslel že sa tomu vyzná povedal že permanentná 4kolka s haldexom . Ja si to račej nechám na mechanika vo VW .
http://www.youtube.com/watch?v=Oo9GV4mSnRQ
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
- Branislav Farkaš
- Přispěvovatel
môj bratranec má presne to isté auto čo ty, čipovali mu ho v Profituningu v Kováčovej pri Zvolene, najazdené má cez 300tis, na čipe nebehal zhruba 20tis a žiadny problém, je spokojný. Má tam zhruba 160PS. V Profituningu robí čipy Ivan alebo Jano, takže je jedno kde ti budú robiť soft, robia ho týto dvaja ľudia. Týchto motorov načipovali mraky, takže to už v úvodzovkách načipujú aj po slepiačky. Btw v KE je aj 4x4 brzda, len ju nemá Profitunig.
Ibiza Cupra 6L-predaná
Ibiza AFN,237PS/480Nm,Powered by BH-predaná-rozbitá
BMW 330D touring 302PS/700Nm Powered by BH-predaný-rozbitý
PREDÁVAM TURBÁ 00421905520092 LACNO
Ibiza AFN,237PS/480Nm,Powered by BH-predaná-rozbitá
BMW 330D touring 302PS/700Nm Powered by BH-predaný-rozbitý
PREDÁVAM TURBÁ 00421905520092 LACNO
nikde to neni poradne popsane, jaky 4 motion ma jaky system zda Torsen nebo Haldex
Torsen je patent Audi a je to stala 4x4, kde se rozdeluje hnaci vykon v pomeru del potreby, je to tak? a je jen mechanicky a skoro bezporuchovy
Haldex je na zadni naprave a pripoji se jen pri prokluzu predku, je to elektronika a vice poruchove a min 4x4 nez system Torsen, je to tak?
kde najdu jaky auto 4 motion ma jaky system a jakou generaci?
dekuji
Torsen je patent Audi a je to stala 4x4, kde se rozdeluje hnaci vykon v pomeru del potreby, je to tak? a je jen mechanicky a skoro bezporuchovy
Haldex je na zadni naprave a pripoji se jen pri prokluzu predku, je to elektronika a vice poruchove a min 4x4 nez system Torsen, je to tak?
kde najdu jaky auto 4 motion ma jaky system a jakou generaci?
dekuji
Golf TDi PD 74kW, 03.
pozri sa na popis mojho auta a zistis ze mam to co ty,ale uz nie 130konikov. Filter si kludne nechaj papierovy origo,trysky takisto, staci Ti kvalitny cip,ak chces ist do 160koni,ak viac tak aj turbo. Ale myslim ze budes velmi spokojny aj len s cipom.
Novú brzdu 4x4 ma aj Brano Hanko v Turanoch,to je od Martina cca 10km blizsie k tebe. V cene ti spravi aj cip aj brzdu,takze rovno ti ukaze popravde kolko mas aj koní. Jeden z najlepších v SK. Cenu si dohodni.
Novú brzdu 4x4 ma aj Brano Hanko v Turanoch,to je od Martina cca 10km blizsie k tebe. V cene ti spravi aj cip aj brzdu,takze rovno ti ukaze popravde kolko mas aj koní. Jeden z najlepších v SK. Cenu si dohodni.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR