špatny tah Tdi 81kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
špatny tah Tdi 81kW
Zdravím mohl by mi někdo poradit.....mam vw golf TDi 81kw a když to chci rozjet tak mi to tahne do 160max a pak nic na diagnostice nic neukazalo tak vubec netuším čim to muže byt,byl jsem s tim ve škodovce a mechanik se projel a že to jede dobře,jenže nejl vic jak 100 :-(diky za jakoukoli radu
-
- Aktivista
Mechanik ma asi doma Fabiu HTP a zdalo sa mu ze to ide dobre
Bohuzial v autorizaku vedia spravit len taku diagnostiku, ze precitaju len pamat zavad a ked je cista, povedia ze je vsetko OK (cest vynimkam). Ale to nestaci! Ako pise Huml, kludne to moze robit vaha vzduchu. Chce to spravit log za jazdy, z toho iste bude nieco vidiet.

Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
neni autorizak ako autorizak...ked chlapec vie tak precita zavady a ked nic tak sa ide previest a zapne meranie parametrov popripade spravi log ak mu to ide...a nedajboze ak sa v tom este aj vyzna tak ti povie co je zle..cim dalej tym viac sa utvrdzujem v tom ze bez merania parametrov uz dnes kazda druha chyba auta je neidentifikovatelna inak ako meranim..
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
Jasne no,mi to taky připada,že tam nic neumi,napichnul mi to na pc jen když jsem stal na parkovišti a to bylo vše,akorad mi řekl,že mam špatne čidlo teploty a to jsem vymenil.Package píše:neni autorizak ako autorizak...ked chlapec vie tak precita zavady a ked nic tak sa ide previest a zapne meranie parametrov popripade spravi log ak mu to ide...a nedajboze ak sa v tom este aj vyzna tak ti povie co je zle..cim dalej tym viac sa utvrdzujem v tom ze bez merania parametrov uz dnes kazda druha chyba auta je neidentifikovatelna inak ako meranim..
Mne by zajimalo kde ty mechaniky školi,někde tady na foru jsem četl,že by to mohl byt nějaky bajpas nebo něco na turbu,že mu to jelo 130 a dost,co to je nevíš nahodou?Pry to mněl nějak zaseknute,ja se v tom zase tak nevyznam,předtim jsem mněl jen golfa v obyčejnem dieslumisoVW píše:Mechanik ma asi doma Fabiu HTP a zdalo sa mu ze to ide dobre![]()
Bohuzial v autorizaku vedia spravit len taku diagnostiku, ze precitaju len pamat zavad a ked je cista, povedia ze je vsetko OK (cest vynimkam). Ale to nestaci! Ako pise Huml, kludne to moze robit vaha vzduchu. Chce to spravit log za jazdy, z toho iste bude nieco vidiet.
-
- Aktivista
Ty ma VGT turbo a nie obtok. Chce to spravit log, aby sme mohli povedat cim toje.tom.ik píše:Mne by zajimalo kde ty mechaniky školi,někde tady na foru jsem četl,že by to mohl byt nějaky bajpas nebo něco na turbu,že mu to jelo 130 a dost,co to je nevíš nahodou?Pry to mněl nějak zaseknute,ja se v tom zase tak nevyznam,předtim jsem mněl jen golfa v obyčejnem dieslu
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
prosimte a řekni mi co je to ten log,ja se v tomhle fakt nevyznam,nebo spiš co mu mam říct at mi s tím uděla?misoVW píše:Ty ma VGT turbo a nie obtok. Chce to spravit log, aby sme mohli povedat cim toje.tom.ik píše:Mne by zajimalo kde ty mechaniky školi,někde tady na foru jsem četl,že by to mohl byt nějaky bajpas nebo něco na turbu,že mu to jelo 130 a dost,co to je nevíš nahodou?Pry to mněl nějak zaseknute,ja se v tom zase tak nevyznam,předtim jsem mněl jen golfa v obyčejnem dieslu
-
- Aktivista
precitaj si toto: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=8825
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R