špatny tah Tdi 81kW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

tom.ik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

špatny tah Tdi 81kW

Příspěvek od tom.ik »

Zdravím mohl by mi někdo poradit.....mam vw golf TDi 81kw a když to chci rozjet tak mi to tahne do 160max a pak nic na diagnostice nic neukazalo tak vubec netuším čim to muže byt,byl jsem s tim ve škodovce a mechanik se projel a že to jede dobře,jenže nejl vic jak 100 :-(diky za jakoukoli radu
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

že by váha vzduchu?
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Mechanik ma asi doma Fabiu HTP a zdalo sa mu ze to ide dobre (LOL) :-D Bohuzial v autorizaku vedia spravit len taku diagnostiku, ze precitaju len pamat zavad a ked je cista, povedia ze je vsetko OK (cest vynimkam). Ale to nestaci! Ako pise Huml, kludne to moze robit vaha vzduchu. Chce to spravit log za jazdy, z toho iste bude nieco vidiet.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
RR
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RR »

Jde to do otáček při nižších stupních????Nebo se to nevytáčí jen na maximálku?
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

neni autorizak ako autorizak...ked chlapec vie tak precita zavady a ked nic tak sa ide previest a zapne meranie parametrov popripade spravi log ak mu to ide...a nedajboze ak sa v tom este aj vyzna tak ti povie co je zle..cim dalej tym viac sa utvrdzujem v tom ze bez merania parametrov uz dnes kazda druha chyba auta je neidentifikovatelna inak ako meranim..
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
tom.ik
Přispěvovatel

Příspěvek od tom.ik »

Huml píše:že by váha vzduchu?
Zdravím moc dekuji za rady....ve škodovce mi pujčili novou vahu,dal jsem ji tam a jelo to uplně stejne 160 km/h a dost takže vahou to neni :-(
tom.ik
Přispěvovatel

Příspěvek od tom.ik »

RR píše:Jde to do otáček při nižších stupních????Nebo se to nevytáčí jen na maximálku?
Ahoj,no mně se zda,žeby to mnělo jit vic vytočit,ono to zezačatku tahne a pak jako by useknul,přařadím a zase tah a pak nic,do te 160 to taky tahne dobře a pak jako by omezovač a nic :(
tom.ik
Přispěvovatel

Příspěvek od tom.ik »

Package píše:neni autorizak ako autorizak...ked chlapec vie tak precita zavady a ked nic tak sa ide previest a zapne meranie parametrov popripade spravi log ak mu to ide...a nedajboze ak sa v tom este aj vyzna tak ti povie co je zle..cim dalej tym viac sa utvrdzujem v tom ze bez merania parametrov uz dnes kazda druha chyba auta je neidentifikovatelna inak ako meranim..
Jasne no,mi to taky připada,že tam nic neumi,napichnul mi to na pc jen když jsem stal na parkovišti a to bylo vše,akorad mi řekl,že mam špatne čidlo teploty a to jsem vymenil.
tom.ik
Přispěvovatel

Příspěvek od tom.ik »

misoVW píše:Mechanik ma asi doma Fabiu HTP a zdalo sa mu ze to ide dobre (LOL) :-D Bohuzial v autorizaku vedia spravit len taku diagnostiku, ze precitaju len pamat zavad a ked je cista, povedia ze je vsetko OK (cest vynimkam). Ale to nestaci! Ako pise Huml, kludne to moze robit vaha vzduchu. Chce to spravit log za jazdy, z toho iste bude nieco vidiet.
Mne by zajimalo kde ty mechaniky školi,někde tady na foru jsem četl,že by to mohl byt nějaky bajpas nebo něco na turbu,že mu to jelo 130 a dost,co to je nevíš nahodou?Pry to mněl nějak zaseknute,ja se v tom zase tak nevyznam,předtim jsem mněl jen golfa v obyčejnem dieslu
Adík
Sběrač informací

Příspěvek od Adík »

nech to na cipovat a je to ja tam dal pawerbox a jede to lip tak jsem to mel liny a ted pekne tahne :)
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

no to už si mu len poradil (LOL)
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
tom.ik
Přispěvovatel

Příspěvek od tom.ik »

Adík píše:nech to na cipovat a je to ja tam dal pawerbox a jede to lip tak jsem to mel liny a ted pekne tahne :)
Dik za radu,ale radeji bych chtěl vyřešit ten problem ;-)
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

tom.ik píše:Mne by zajimalo kde ty mechaniky školi,někde tady na foru jsem četl,že by to mohl byt nějaky bajpas nebo něco na turbu,že mu to jelo 130 a dost,co to je nevíš nahodou?Pry to mněl nějak zaseknute,ja se v tom zase tak nevyznam,předtim jsem mněl jen golfa v obyčejnem dieslu
Ty ma VGT turbo a nie obtok. Chce to spravit log, aby sme mohli povedat cim toje.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
tom.ik
Přispěvovatel

Příspěvek od tom.ik »

misoVW píše:
tom.ik píše:Mne by zajimalo kde ty mechaniky školi,někde tady na foru jsem četl,že by to mohl byt nějaky bajpas nebo něco na turbu,že mu to jelo 130 a dost,co to je nevíš nahodou?Pry to mněl nějak zaseknute,ja se v tom zase tak nevyznam,předtim jsem mněl jen golfa v obyčejnem dieslu
Ty ma VGT turbo a nie obtok. Chce to spravit log, aby sme mohli povedat cim toje.
prosimte a řekni mi co je to ten log,ja se v tomhle fakt nevyznam,nebo spiš co mu mam říct at mi s tím uděla?
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“