EVOLUTION WHEELS - leštění, lakování, grafické pískování, rovnání a soustružení alu kol.
Leštění i jiných alu dílů.
web: http://www.e-wheels.estranky.cz/
EVOLUTION WHEELS - lěštění a lakování alu kol!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
EVOLUTION WHEELS - lěštění a lakování alu kol!
VW Golf II 1.9 TDi
a umíš leštit i takhle?

promiň za kvalitu fotek jsou jen 4Mpix foťákem na rychlo...

promiň za kvalitu fotek jsou jen 4Mpix foťákem na rychlo...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
to jsem nedělal já jen bych se zeptal co by to asi vyšlo a jestli je to reálný ty ASA jsou 19" a ty kanály 15"
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Noo...podle mě je teda nesmysl leštit disk ze strany, která je překrytá pneumatikou ale to záleží kdo co chce. O to se samozřejmě navíší i cena a popravdě je to docela problem, když ty kola nejsou nová. Znate pneuservisy...používaj různý páčidla a podobný nástroje a ten povrch pak podle toho vypada. Ale všechno jde.Ladas píše:to jsem nedělal já jen bych se zeptal co by to asi vyšlo a jestli je to reálný ty ASA jsou 19" a ty kanály 15"
Reálný to samozřejmě je a pokud bych dělal 19ky kola tak jak jsou na té fotografii tak bych cenu viděl do 10000 Kč. Ideální je poslat foto kol a požadavek. Ihned se dá domluvit konečná cena.
VW Golf II 1.9 TDi