Podle mě do 200PS stačej ty 312ky s lepšíma deskama a kapalinou DOT5. Na sériovejch deskách a s DOT4 se daj unavit v pohodě, to na nějaký větší blbnutí není.TDI tech píše:Asi chce jazdit rychlostny rekord alebo co. Niekto mu nabulikal s tou vahou ko...tiny do hlavy a on mu to zozral aj s navijakom. Nad vahou kotucov by som rozjimal keby som chcel jazdit v rychlostiach nad 280km/h kde sa uz samotna vlastna hmotnost kotuca pri tak vysokej uhlovej rychlosti moze prejavit vo forme vybracii a pod. Ale na bezne jazdenie koncernove 312/256 prip. 334/256 su tak akurat. Tusim ze ma zbytocne vela penazi. Namiesto toho aby si kupil do auta hasicak za 10eur vyhadzuje peniaze za nieco co k jeho ucelu nepotrebuje a spekuluje akoby to chcel homologovat do nejakej FIA skupiny kde je predpisana min. hmotnost vozidla.
Compbrake nebo XYZ jaké brzdy jsou lepší?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Co furt rejpete je mi jasný, že kratší brzdná dráha asi zajímá každýho kdo zjistil, že mu to prd brzdí, nedobrzdil to a skončil v autě před nímKornout píše:Podle mě do 200PS stačej ty 312ky s lepšíma deskama a kapalinou DOT5. Na sériovejch deskách a s DOT4 se daj unavit v pohodě, to na nějaký větší blbnutí není.TDI tech píše:Asi chce jazdit rychlostny rekord alebo co. Niekto mu nabulikal s tou vahou ko...tiny do hlavy a on mu to zozral aj s navijakom. Nad vahou kotucov by som rozjimal keby som chcel jazdit v rychlostiach nad 280km/h kde sa uz samotna vlastna hmotnost kotuca pri tak vysokej uhlovej rychlosti moze prejavit vo forme vybracii a pod. Ale na bezne jazdenie koncernove 312/256 prip. 334/256 su tak akurat. Tusim ze ma zbytocne vela penazi. Namiesto toho aby si kupil do auta hasicak za 10eur vyhadzuje peniaze za nieco co k jeho ucelu nepotrebuje a spekuluje akoby to chcel homologovat do nejakej FIA skupiny kde je predpisana min. hmotnost vozidla.

Nic moc se nestalo odnesl to nárazník a světlo vše přes pojišťovnu, ale poučení pro mě jasný a to, že dám nějaký 312 brzdy tak si moc nepomůžu co na dálnici ty chytráku v rychlostech nad 130 km/h.
Ale nikomu nenutím lepší brzdy asi je pro spoustu lidí lepší si koupit na
Fabii 1.4 MPi koupit 19" Chromy za 40 000,- a pak snima machrovat na dálnici a když mu tam vlítne kamion tak se jenom pomodlí, ale jak ses mohl dočíst už sem pořídil Bremba 4 pístek a tak na to dupnu a zastavím.
Nějaká tolerance tam bude záleží jak velká?R32TDI píše:Ty brzdy jsou z EVO IX a byly v nich kotouče velikost 320mm a síla 32mm a myslíš, že bych tam moh dát ty 323×28 bez uprav jestli tomu brzdiči nebude vadit ta síla kotouče?CATDAVID píše:A ty tam chceš dát ty z Eva?Co takhle tam dát ty z leona cupra R 323x28mm nebo něco podobnýho.
Co myslíš? dík
Takže to není good pro ten brzdič?CATDAVID píše:Nějaká tolerance tam bude záleží jak velká?R32TDI píše:Ty brzdy jsou z EVO IX a byly v nich kotouče velikost 320mm a síla 32mm a myslíš, že bych tam moh dát ty 323×28 bez uprav jestli tomu brzdiči nebude vadit ta síla kotouče?CATDAVID píše:A ty tam chceš dát ty z Eva?Co takhle tam dát ty z leona cupra R 323x28mm nebo něco podobnýho.
Co myslíš? dík
Ještě brzdiče Wilwood jdou sehnat za zajímavou cenu viz.
http://speedpro.cz/brzdy-zavodni-sporto ... 5_394.html
A zajímavá věc jsou ještě čtyřpísty brzdiče z nových 1203jek (Taz),kamarád to koupil na Rapida má v tom 1.8T RSo... Až půjdou nahrávat fotky tak to sem šupnu....
http://speedpro.cz/brzdy-zavodni-sporto ... 5_394.html
A zajímavá věc jsou ještě čtyřpísty brzdiče z nových 1203jek (Taz),kamarád to koupil na Rapida má v tom 1.8T RSo... Až půjdou nahrávat fotky tak to sem šupnu....
aj tak si myslim ze vykon tvojho auta nema az tak vyznam, z pohladu brzd, (ak sa nechystas zavodit, lebo tam brzdy dostanu zabrat) podstatne je aj co dokaze preniest guma.
Tvoje brzdy zaujima vaha auta, rychlost z akej musia brzdit a sposob jazdy(napr.pri závodení), a ty zvysenim vykonu nedosiahnes vysiu rychlost, ak by som zvysoval aj maximalku tak potom by som isiel do extremu aj s brzdamy,
R 32 jazdi skoro 250km/h tak to uz je o niecom inom
len názor
Tvoje brzdy zaujima vaha auta, rychlost z akej musia brzdit a sposob jazdy(napr.pri závodení), a ty zvysenim vykonu nedosiahnes vysiu rychlost, ak by som zvysoval aj maximalku tak potom by som isiel do extremu aj s brzdamy,
R 32 jazdi skoro 250km/h tak to uz je o niecom inom
len názor

Mercdes C cdi