Pierburg ci bosch merac mnozstva vzduchu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pierburg ci bosch merac mnozstva vzduchu
mam ibizu 81kw 01 vaha KO ( na volnobech dava 600 a pri zatazi ledvou 260) . neviem co tam bola zac nie je na nej ziadna znacka, mal som pozicanu bosch a vse OK. no zvazujem kupit pierburg, ma vacsiu vydrz co citam, ale neviem ci nebude blbnut . v golfe som mal pierburg a OK
TDI ..
pokud ji použiješ do tubusu bez tunýlku, bude to s největší pravděpodobností ok, vždy je to dobrý zkouknout VAGem, já je používám, a zatím se žádná nevrátila, problém je u 130k (velkejch tubusů a navíc s tím tunýlkem) tam je problém a nejde použít, dává malý hodnoty, ale myslím, že u tý ibizi problém nebude 
diky humle. cital som o tom a preto som si nebol isty, ze to v tych 96tkach nie je ono.Huml píše:pokud ji použiješ do tubusu bez tunýlku, bude to s největší pravděpodobností ok, vždy je to dobrý zkouknout VAGem, já je používám, a zatím se žádná nevrátila, problém je u 130k (velkejch tubusů a navíc s tím tunýlkem) tam je problém a nejde použít, dává malý hodnoty, ale myslím, že u tý ibizi problém nebude
TDI ..
-
Stiflerman
- Sběrač informací
-
Stiflerman
- Sběrač informací
-
seatleoncuprajirka
- Přispěvovatel
no to je právě to jak jsem tu psal, leon cupra má velký sání a sem se ta Pierburgácká nehodí, do 70mm tubusů bez tunýlků, no problémoseatleoncuprajirka píše:určitě bosch ja koupil novou pierburg a za 10km jsem ji vratil byla naka zdechla
Taky sem se tím zabejval,jeden do starý octy kde byl starej dobrej Pierburk implantoval Bosch,že dava víc. Jednak Bosch má o drat mín než Pierburk na starej octe,tak asi mesic zjistoval jak to prepojit až se mu to podařilo ,tak to prepojil a nacpal to tam. Nakonec zjistil že to jede uplně stejne,ale zda se mu že to je živejsí. Tak to projel s vagem a tam to ukazalo o 50mg/z vícHuml píše:no to je právě to jak jsem tu psal, leon cupra má velký sání a sem se ta Pierburgácká nehodí, do 70mm tubusů bez tunýlků, no problémoseatleoncuprajirka píše:určitě bosch ja koupil novou pierburg a za 10km jsem ji vratil byla naka zdechla, navíc než někomu tu váhu "vnutím", tak to jedem projet s VAGem, aby byla jistota, že to bude ok
. Nakonec mu po 40000km klekla a cpal tam spatky Pierburka, STARA VAHA JE NESMRTELNÁ.