Pierburg ci bosch merac mnozstva vzduchu

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

frankie
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Pierburg ci bosch merac mnozstva vzduchu

Příspěvek od frankie »

mam ibizu 81kw 01 vaha KO ( na volnobech dava 600 a pri zatazi ledvou 260) . neviem co tam bola zac nie je na nej ziadna znacka, mal som pozicanu bosch a vse OK. no zvazujem kupit pierburg, ma vacsiu vydrz co citam, ale neviem ci nebude blbnut . v golfe som mal pierburg a OK
TDI ..
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

pokud ji použiješ do tubusu bez tunýlku, bude to s největší pravděpodobností ok, vždy je to dobrý zkouknout VAGem, já je používám, a zatím se žádná nevrátila, problém je u 130k (velkejch tubusů a navíc s tím tunýlkem) tam je problém a nejde použít, dává malý hodnoty, ale myslím, že u tý ibizi problém nebude ;)
frankie
Přispěvovatel

Příspěvek od frankie »

Huml píše:pokud ji použiješ do tubusu bez tunýlku, bude to s největší pravděpodobností ok, vždy je to dobrý zkouknout VAGem, já je používám, a zatím se žádná nevrátila, problém je u 130k (velkejch tubusů a navíc s tím tunýlkem) tam je problém a nejde použít, dává malý hodnoty, ale myslím, že u tý ibizi problém nebude ;)
diky humle. cital som o tom a preto som si nebol isty, ze to v tych 96tkach nie je ono.
TDI ..
Stiflerman
Sběrač informací

Příspěvek od Stiflerman »

Když jste u těch váh,pomůže mi nějak na AGR66kW váha z AFN81kW?Jedna se mi válí doma a ta stará je prý už asi po smrti,ikdyž na jízdě to není nijak znatelné bych řekl.Předělání zásuvešk nebude snad problém?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

nepomůže, zvlášť jestli máš ještě starej pierburg, ten je nesmrtelnej, jednou za čas stačí prostříknout čističem na brzdy a jezdíš dál
Stiflerman
Sběrač informací

Příspěvek od Stiflerman »

jj,dneska mi to rikalo už vice lidi co jsem se ptal že ty stare vahy od Pierburgu jsou nesmrtelné,takže ji asi prostříknu tím čističem a třeba to take pojede lepe.
Seat Toledo 5P 1.9TDi 77kW BJB
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

Stiflerman píše:jj,dneska mi to rikalo už vice lidi co jsem se ptal že ty stare vahy od Pierburgu jsou nesmrtelné,takže ji asi prostříknu tím čističem a třeba to take pojede lepe.
ja mam AFN v GIII a moja davala troska menej ... tak som ju vymnenil za novu tiez pierburg.
GIV var asz 4mot upraveny
seatleoncuprajirka
Přispěvovatel

Příspěvek od seatleoncuprajirka »

určitě bosch ja koupil novou pierburg a za 10km jsem ji vratil byla naka zdechla
frankie
Přispěvovatel

Příspěvek od frankie »

seatleoncuprajirka píše:určitě bosch ja koupil novou pierburg a za 10km jsem ji vratil byla naka zdechla
co mas za motor ????
TDI ..
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

seatleoncuprajirka píše:určitě bosch ja koupil novou pierburg a za 10km jsem ji vratil byla naka zdechla
no to je právě to jak jsem tu psal, leon cupra má velký sání a sem se ta Pierburgácká nehodí, do 70mm tubusů bez tunýlků, no problémo ;), navíc než někomu tu váhu "vnutím", tak to jedem projet s VAGem, aby byla jistota, že to bude ok
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

Huml píše:
no to je právě to jak jsem tu psal, leon cupra má velký sání a sem se ta Pierburgácká nehodí, do 70mm tubusů bez tunýlků, no problémo ;), navíc než někomu tu váhu "vnutím", tak to jedem projet s VAGem, aby byla jistota, že to bude ok
Taky sem se tím zabejval,jeden do starý octy kde byl starej dobrej Pierburk implantoval Bosch,že dava víc. Jednak Bosch má o drat mín než Pierburk na starej octe,tak asi mesic zjistoval jak to prepojit až se mu to podařilo ,tak to prepojil a nacpal to tam. Nakonec zjistil že to jede uplně stejne,ale zda se mu že to je živejsí. Tak to projel s vagem a tam to ukazalo o 50mg/z víc (LOL) . Nakonec mu po 40000km klekla a cpal tam spatky Pierburka, STARA VAHA JE NESMRTELNÁ.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

starej pierburg je nesmrtelnej, ale mi tu řešíme náhradu bosche za pierburg, jen tý sondy, žádný překopávání elektriky
Obrázek
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

pouzivam ich aj ja a spokojnost. Aj cenovo su prijatelne...
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
TDIfun
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TDIfun »

jj taky ale ne vsude to je dobre, nektere rj s ni padaj protoze dava moc.
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

misoVW píše:pouzivam ich aj ja a spokojnost. Aj cenovo su prijatelne...
za kolko ich mas ?

pod 47eur s DPH
GIV var asz 4mot upraveny
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“