Parkování u Ruzyně
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Parkování u Ruzyně
Kluci pražáci, poletím v červenci na dovču a chtěl bych jet od nás z Liberce do Prahy autem a nechat ho někde na hlídaném parkovišti. Ale tak, aby mě to nestálo víc jak dovolená a aby to nebylo na druhý straně Prahy. Přímo na Ruzyni to je dost mastný...
Poradíte?
Poradíte?
Octavia 66 kW
Re: Parkování u Ruzyně
takhle se da parkovat napr. v Kotve, ale fakt netusim kolik to stojivencas píše:Kluci pražáci, poletím v červenci na dovču a chtěl bych jet od nás z Liberce do Prahy autem a nechat ho někde na hlídaném parkovišti. Ale tak, aby mě to nestálo víc jak dovolená a aby to nebylo na druhý straně Prahy. Přímo na Ruzyni to je dost mastný...
Poradíte?
530d .. DP renegade
Je to drahý jako kráva, mě vyšla hodina a půl na 400 a něco... to jsim snad muselo blbě měřit, přímo před terminálem I na tom nekrytém parkovišti, jinak auto bych nenechal na letišti nikde, když vidím takové ty co tam stojej se zvohejbanejma stěračema, bez zrcátek... hlídané to není, tedy alespon ta zelená budova garáží.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
Parkování u Ruzyně
Ahoj chlapy,
pokud se chystáte na dovču letadlem z Ruzyně a nevíte kam se svým miláčkem, mrkněte na www.prijed-a-let.cz Mají tam velmi přijatelné ceny za parkování.
Petr
pokud se chystáte na dovču letadlem z Ruzyně a nevíte kam se svým miláčkem, mrkněte na www.prijed-a-let.cz Mají tam velmi přijatelné ceny za parkování.
Petr
Tak takovíhle věci by mě na hlídaným parkovišti netrápili...to by bylo chechtáku,kdyby mě takhel zkur... auto na hlídaným parkovištiMatrix píše:Je to drahý jako kráva, mě vyšla hodina a půl na 400 a něco... to jsim snad muselo blbě měřit, přímo před terminálem I na tom nekrytém parkovišti, jinak auto bych nenechal na letišti nikde, když vidím takové ty co tam stojej se zvohejbanejma stěračema, bez zrcátek... hlídané to není, tedy alespon ta zelená budova garáží.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Re: Parkování u Ruzyně
Bezva zpráva. Škoda, že tak pozdě(po dovčePetr74 píše:Ahoj chlapy,
Petr

Octavia 66 kW
-
- Nováček
Taky taky hledám
Čaute, taky sháním nějaké to parkoviště, upřímně, našel jsem nějaký článek o možných parkovištích zadarmo a zběžně jsem ho prohlédl, mno nejsem si jistý bezpečností těchto míst. Máte nějaké rady, zkušenosti??díky
Naposledy upravil(a) šulda dne 03 bře 2022, 19:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněn spam.
Důvod: Odstraněn spam.
Jsem to, co jsem
Musím se přidat, jednou a naposled jsem jel na letiště pro dceru a považuji "pražáky za magory a paka". To, že nejde před letištěm zaparkovat, , prosím, ale že jsem kroužil v okolí po vesnicích a chtěl se někde najíst a zaparkovat a nebyla šance, to mne dorazilo. Všude samé zákazy stání, nebo hospody zavřené, je to zvláštní svět pro mne jako burana. Pak jsem našel prázdný plac, kde jsem mohl zastavit a nebyla tam značka a uviděl jsem svítit ve dveřích, tak nedůvěřivě vstoupím a tam hostinský jako kdysi, stará hospoda, pivo, buřty, dokonce i jídlo..Dal jsem si pivo na nervy, potom jídlo a seděl tam asi 2 hodiny.. Sedící taxikář mi povídá, pane co se divíte, tady není šance, tam musíte na čas a jak přibrzdíte aby někdo nastoupil, už vás mají a je pokuta...Tak jsem usoudil ať si celé letiště včetně debilního okolí strčí střední Čechy někam , přístě ať si jedou příbuzní taxíkem. Ale poděkoval jsem hostinskému, že na jeho území bylo to, co člověk potřebuje, klid a pohoda..Bohužel už nevím, jak se to tam jmenovalo a je to už pár let.. Teď to musí být ještě horší..Fuj..

nepropadat panice...