Parkování u Ruzyně

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vencas
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Parkování u Ruzyně

Příspěvek od vencas »

Kluci pražáci, poletím v červenci na dovču a chtěl bych jet od nás z Liberce do Prahy autem a nechat ho někde na hlídaném parkovišti. Ale tak, aby mě to nestálo víc jak dovolená a aby to nebylo na druhý straně Prahy. Přímo na Ruzyni to je dost mastný...
Poradíte?
Octavia 66 kW
Fazeey
Přispěvovatel

Re: Parkování u Ruzyně

Příspěvek od Fazeey »

vencas píše:Kluci pražáci, poletím v červenci na dovču a chtěl bych jet od nás z Liberce do Prahy autem a nechat ho někde na hlídaném parkovišti. Ale tak, aby mě to nestálo víc jak dovolená a aby to nebylo na druhý straně Prahy. Přímo na Ruzyni to je dost mastný...
Poradíte?
takhle se da parkovat napr. v Kotve, ale fakt netusim kolik to stoji
530d .. DP renegade
pumix
Přispěvovatel

Příspěvek od pumix »

No mám taky takový problém,ale asi ho vyřeším kámošem kterýmu na týdem auto půjčím.Téch 240 km navíc a auto doma vyjde asi nejlépe... Ale schválně na kolik vyjde parkovný na 12 dní?
transit 2.5td.sharan 1.9 pd
vencas
Sběrač informací

Příspěvek od vencas »

2400,-
Octavia 66 kW
monty
Přispěvovatel

Příspěvek od monty »

:roll: Já platil tři kila snad za hodinu...radši to auto fakt někomu pujč.Ciao
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

monty píše::roll: Já platil tři kila snad za hodinu...radši to auto fakt někomu pujč.Ciao
Nesmis zajizdet az na runway. (LOL)
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Je to drahý jako kráva, mě vyšla hodina a půl na 400 a něco... to jsim snad muselo blbě měřit, přímo před terminálem I na tom nekrytém parkovišti, jinak auto bych nenechal na letišti nikde, když vidím takové ty co tam stojej se zvohejbanejma stěračema, bez zrcátek... hlídané to není, tedy alespon ta zelená budova garáží.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
Petr74
Nováček

Parkování u Ruzyně

Příspěvek od Petr74 »

Ahoj chlapy,

pokud se chystáte na dovču letadlem z Ruzyně a nevíte kam se svým miláčkem, mrkněte na www.prijed-a-let.cz Mají tam velmi přijatelné ceny za parkování.

Petr
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Matrix píše:Je to drahý jako kráva, mě vyšla hodina a půl na 400 a něco... to jsim snad muselo blbě měřit, přímo před terminálem I na tom nekrytém parkovišti, jinak auto bych nenechal na letišti nikde, když vidím takové ty co tam stojej se zvohejbanejma stěračema, bez zrcátek... hlídané to není, tedy alespon ta zelená budova garáží.
Tak takovíhle věci by mě na hlídaným parkovišti netrápili...to by bylo chechtáku,kdyby mě takhel zkur... auto na hlídaným parkovišti (LOL)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
vencas
Sběrač informací

Re: Parkování u Ruzyně

Příspěvek od vencas »

Petr74 píše:Ahoj chlapy,

pokud se chystáte na dovču letadlem z Ruzyně a nevíte kam se svým miláčkem, mrkněte na www.prijed-a-let.cz Mají tam velmi přijatelné ceny za parkování.

Petr
Bezva zpráva. Škoda, že tak pozdě(po dovče :( ). Ale příště se bude hodit. Dík.
Octavia 66 kW
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

To je super, možná příště a nebudu muset 2krát točit Prahu!
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Henry.kouk
Nováček

Taky taky hledám

Příspěvek od Henry.kouk »

Čaute, taky sháním nějaké to parkoviště, upřímně, našel jsem nějaký článek o možných parkovištích zadarmo a zběžně jsem ho prohlédl, mno nejsem si jistý bezpečností těchto míst. Máte nějaké rady, zkušenosti??díky
Naposledy upravil(a) šulda dne 03 bře 2022, 19:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněn spam.
Jsem to, co jsem
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Musím se přidat, jednou a naposled jsem jel na letiště pro dceru a považuji "pražáky za magory a paka". To, že nejde před letištěm zaparkovat, , prosím, ale že jsem kroužil v okolí po vesnicích a chtěl se někde najíst a zaparkovat a nebyla šance, to mne dorazilo. Všude samé zákazy stání, nebo hospody zavřené, je to zvláštní svět pro mne jako burana. Pak jsem našel prázdný plac, kde jsem mohl zastavit a nebyla tam značka a uviděl jsem svítit ve dveřích, tak nedůvěřivě vstoupím a tam hostinský jako kdysi, stará hospoda, pivo, buřty, dokonce i jídlo..Dal jsem si pivo na nervy, potom jídlo a seděl tam asi 2 hodiny.. Sedící taxikář mi povídá, pane co se divíte, tady není šance, tam musíte na čas a jak přibrzdíte aby někdo nastoupil, už vás mají a je pokuta...Tak jsem usoudil ať si celé letiště včetně debilního okolí strčí střední Čechy někam , přístě ať si jedou příbuzní taxíkem. Ale poděkoval jsem hostinskému, že na jeho území bylo to, co člověk potřebuje, klid a pohoda..Bohužel už nevím, jak se to tam jmenovalo a je to už pár let.. Teď to musí být ještě horší..Fuj..
:)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“