Prasklá klika U 525 TDS??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prasklá klika U 525 TDS??
Ahoj, tak mi praskla klika u tds, nevíte náhodou z jakého důvodu klika praskne?? Dal jsem tam motor z bouračky , tak jestli to mohlo být tím?? jezdil nádherně asi tak 8500 KM bez sebemenšího problému!! děkuji za fundovanou odpověď. před 14cti dny jsme se vrátili z dovolené, ještě že to neodešlo tam!!!
kde ti praskla na posledním lágru? a chovalo se to jako bouchající spojka?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
To ne spíš před prvním lágrem, hejbu s řemenicí ale chytlo to jen to dělalo kravál, ale po přidání plynu to ztichlo. jde mi o to, že mám ještě jednu kliku s šálama a když jí tam dám aby zase nepraskla, nebo jaká jsou důvody prasknutí???Ladas píše:kde ti praskla na posledním lágru? a chovalo se to jako bouchající spojka?
nejspíš únava materiálu občas to dělaly omegy buď nevynážená řemenice nebo problém u spojky(když to prdlo vzadu...)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
tak tak vadná řemenice nebo jak píše origoš tlumič torzních kmitů 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
pitrisek píše:TAk jsem řemenici prohlédl, ale nepřipadá mi že by byla v hajzlu, ale já toasi nepoznám vůli na gum. uložení nemá . Jak to bezpečně poznám že je v hajzlu?? abych jí nekupoval zbytečně???
Upnout ji nábojem do svěráku,a vzít silou za obvodový věnec.Musí to být jako u silentbloku,nepatrně propružit.