Opel Zafira B CDTI 88kw

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
m-i-l-h-a-u-s
Nováček
Odpovědi: 0

Opel Zafira B CDTI 88kw

Příspěvek od m-i-l-h-a-u-s »

Zdravím mam zafiru B 88kw cdti a mam problém s tím že se mi občas stane kolem dvou tisíc že auto jakoby škubne ale táhne pořád nespadne ani do nouzáku. Dělá to jen někdy, bylo mi řečeno že to mam nechat že se to samo ukáže tak nevím jestli se tim mam zabývat nebo ne?Na diagnostice to nic neukázalo žádnou poruchu tak sám nevím nekdo mi říká egr ventil nekdo váha vzduchu. Nemáte s tím někdo zkušenosti budu rád za každou radu?
Csala
Přispěvovatel

Re: Opel Zafira B CDTI 88kw

Příspěvek od Csala »

m-i-l-h-a-u-s píše:Zdravím mam zafiru B 88kw cdti a mam problém s tím že se mi občas stane kolem dvou tisíc že auto jakoby škubne ale táhne pořád nespadne ani do nouzáku. Dělá to jen někdy, bylo mi řečeno že to mam nechat že se to samo ukáže tak nevím jestli se tim mam zabývat nebo ne?Na diagnostice to nic neukázalo žádnou poruchu tak sám nevím nekdo mi říká egr ventil nekdo váha vzduchu. Nemáte s tím někdo zkušenosti budu rád za každou radu?
Ma to turbo s natacanim lopatiek? Ak ano, mozno to zadrhava.
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
1NIO1
Sběrač informací

Příspěvek od 1NIO1 »

o tohoto motoru je vule na lopatkych vetsi takze by mnelo snest vetsi znecisteni. muze byt chyba v nastaveni paky ovladani turba a nebo uz zacina byt vadny vaha vzduchu. kazdopadne je poteba diagnostiku a porovnat hodnoty. nespokojit se s tim ze neukazuje zavadu.

1nio1@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Opel“