tohle bych být vámi taky vůbec neřešil...já mám o něco závažnější problém a nevím co s ním...
abych popsal chování mého brzového systému:
zatažená ruční brzda, jde poznat, že jenom pravý buben
vyjíždím po dlouhém stání z parkoviště, brzdím u výjezdu na silnici, pravý zadní budem docela hlasitě dře
dneska jedu po dálnici, brzdím za favoritem, docela ostře ale ne nejostřeji, zhruba ze 160 na 110, pedál mi tak ztvrdl, že se mi orosilo ne jenom čelo
nebylo to poprvé, doteď sem tomu nevěnoval pozornost, ale když už to téma o brzdách tady je, tak bych rád slyšel názor ostřílených borců
další zážitek, v zimě jsem dobržďoval na dálnici na souvislé sněhové pokrývce zhruba 300 metrů do kolony...to bylo zatraceně rychlých a perných tři sta metrů!!

to bylo šláp...smyk(předek)....šláp...smyk(předek) vůbec sem nezpomaloval, podotýkám že nemám ABS. Nakonec sem to píchnul do odstavnýho pruhu do vysokýho sněhu, protože bych to neubrzdil, šel sem se podívat na brzdn(é)ou dráhu a nikde ani náznak blokujících zadních kol....

tak sem svojí oktávinku dal na odvzdušnění a o něco se to zlepšilo, teď to brzdí jak píšu nahoře...takže nic moc

VW Caddy life 1,9 TDI ... 77 kW (ve vývinu)
Audi TT 1,8T ...153 kW odbrždeno (prodáno)
Opel Astra 1,7TD ...předěláno na mechaniku...pracant do vinohradu

)