Zadné brzdiče - pretesnenia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zadné brzdiče - pretesnenia
Zdravím, kúpil som si opravnú sadu na zadné strmene na octu a zdá sa mi tam tých všetkých tesnení nejak veľa, nemáte niekto nejaký podrobný navod najlepšie s fotkami (pre neandrtalcov).hlavne ma zaujíma rozoberanie z druhej strany od tiahla na ručnu, pomenil by som hned aj tesnenia na oske ručnej. pozeral som do diel. príručky a úplne podrobne rozobraný tam ten strmen nieje, viditeľné je len tesnenie v strmeni, okolo piestiku a prachová manžeta. diky za typy
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Pozri ci to nie je v etke rozkreslene, az ju nemas stiahni si na www.skodaforum.sk sekcia downland
za tú sadu som dal 9 EUR a u nás by si za 1500, jeden nekúpil. a kedže ti treba 2. to aby som dal patinu mojej výplaty na brzdy. 

bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM