Kódovanie je identické 00259.
Golf Variant 2003 1,9 ATD 4x4, 4x el.okna
Je to asi ina komfortka, neviem z čoho. Neviem ci moze byt odlisne zapojenie mimo komfortu, ale to sa mi nezda.
Verim ze sa najde macher co mi poradi..

Moderátoři: šulda, Moderátoři
cislo starej a novej jednotky komfortu ? ale cele aj stym co je za 799b !!!!exo11 píše:Znížil sa mi dosah DO na cca 2metre (obidva DO). Tak som to riešil výmenou komfortky 1C0959799B (odporúčanie origo servisu). Po nakodovaní DO mi to zamyká, dosah super, ale vždy mi otvorí piate dvere(odskočia). Mikrospinač nereaguje na otvorenie stlačením zvonku.
Je to asi ina komfortka, neviem z čoho. Neviem ci moze byt odlisne zapojenie mimo komfortu, ale to sa mi nezda.
Tu je to:kevino píše:cislo starej a novej jednotky komfortu ? ale cele aj stym co je za 799b !!!!exo11 píše:Znížil sa mi dosah DO na cca 2metre (obidva DO). Tak som to riešil výmenou komfortky 1C0959799B (odporúčanie origo servisu). Po nakodovaní DO mi to zamyká, dosah super, ale vždy mi otvorí piate dvere(odskočia). Mikrospinač nereaguje na otvorenie stlačením zvonku.