Peugeot 306, 1.6l, automat, r2000. prevodovka zle radi

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
123skuska
Nováček
Odpovědi: 0

Peugeot 306, 1.6l, automat, r2000. prevodovka zle radi

Příspěvek od 123skuska »

zdravim
nestretol sa niekto s problemom pri ktorom automaticka prevodovka rozblika kontrolky sneh a sport a odmietne radit (prepne sa do nudzoveho rezimu)? auto to robi len za studena a ked sa zohreje tak celkom ide aj ked sa mi vidi byt lenive a obcas preraduje neskoro, kontrolky vsak uz za tepla nerozblika. olej v prevodovke meneny ale mechanik nevedel presne kolko ho tam ma ist takze je mozny aj prebitok ci naopak ze je ho tam malo. ja by som vsak typoval aj na nejake to cidlo.
vdaka za akukolvek radu.
midlum
Nováček

Příspěvek od midlum »

Mechanika,který neví kolik se dává do automatu oleje k tomu nepouštěj,taková sranda může stát i 40 tis.co to je za blba,když o tom nic neví a jde do toho.Zajeď si někam,kde tomu rozumí,problém bude ve výšce hladiny oleje.Chvátej.
123skuska
Nováček

Příspěvek od 123skuska »

no pomaly som sa tym preluskaval a zistil som ze ako som auto kupil tak tam bolo oleja ovela viac ako malo naozaj byt,.... bol som na diagnostike a olej uz je spravne odpusteny kedze som tam sam nasiel vyrovnavaci ventil ale na diagnostike sa ukazalo ze cidlo na teplotu oleja v prevodovke ukazuje ze olej ma teplotu -41C,... a teda zrejme preto sa hadze do safety modu,..... teda aby sa v prevodovke nieco nepokazilo. prave zistujem kde sa to cidlo predne nachadza a vyzera to tak ze u mojej prevodovky (AL4) by to cidlo malo byt pod hydraulickym blokom. teda dufam
123skuska
Nováček

dodatok

Příspěvek od 123skuska »

ozaj a nevedel by mi niekto presne povedat kde je to ten hydraulicky blok u mojej prevodovky?... oznacene foto by napovedalo najlepsie,.. niesom velky odbornik
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“