AUY bez zjadneho vykonu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
AUY bez zjadneho vykonu
zdravim....prisiel mi zakaznik s galaxy rok 2000 s motorom pd 1.9 auy a mal w ruke papaierik s chybou na nizky tlak turba...skontroloval som turbo...tiahlo bolo w nulovej polohe a podtlak tam bol takze som mu powedal ze wymenime turbo{da sa to rozhybat ale turbo uz aj tak malo wolu}....po vymene turba moto robil to iste ...ziadny wykon a aj otacky isli hore ako keby ste tahali tatru za sebou....dal som to na komp a luftmesser mal iba 500 a turbo tlacilo 1030mbar{aj ked citelne na hadici ju naduwalo} zohnal som nowy luft messer aj cidlo na tlak w sacom potrubi a aj tak sa nic nezmenilo...obcas mi ukazuje messer 850 a wjac a aj torbo sa blizi ku 2000mbar ale stale ako keby bola tatra na lane za mnou....pred tym nez to kupil mu menili hlavu tak som skontroloval nastawenje wstrekow ale nepomohlo ani to....odpojil som katalyzator a zase nic.....pedal je na 100percent.....cerpadlo z nadrze tlaci....ani nanogram dymu nevyjde s toho vyfuku.....nejaku radu poprosim a este aky ma mat tlak pumpa co je na hlave pohanana wackou??? to je posledna wec co ma napadla ale netusim aky tlak ma byt a preto nechcem kontrolowat aby som nepokazil jediny budik aky mame w praci....vopred dakujem...winco
awe diesel
spravil....5x som bol na skusobke...vymenil som 10 luftmessrov a jeden snimac tlaku v sacom potrubi...aj ked tam mam obcas predpisane hodnoty a auto taha asi tak na 50% stale to nje je ono od podlahy....a ani potom.............ako keby si mu priskrtil privod paliva o 90%...potrebujem zistit aky ma byt tlak w tlakovom cerpadle...
awe diesel
-
- Aktivista
daj log na www.leteckaposta.cz a daj link.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R