T5 senzor parkovací

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pitrisek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

T5 senzor parkovací

Příspěvek od pitrisek »

Ahoj, nejde park. pomocník na T5 VAG píše přední pravý střední čidlo ale když jsem ho vyměnil za sousední tak to neustále píše ten samý. Myslíte?že to bude v kabeláži? nebo ještě jinde? jde se to nějak proměřit? děkuji
kevino
Aktivista

Re: T5 senzor parkovací

Příspěvek od kevino »

pitrisek píše:Ahoj, nejde park. pomocník na T5 VAG píše přední pravý střední čidlo ale když jsem ho vyměnil za sousední tak to neustále píše ten samý. Myslíte?že to bude v kabeláži? nebo ještě jinde? jde se to nějak proměřit? děkuji
kabelaz ;)
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

Odmeraj kabelaz ohmmetrom od cidla do rj a uvidis, ze co. Chyba bude v kabelazi, skus pozriet kable za naraznikom najme kde sa ohybaju a pozri aj steker, kde sa spaja kabelaz naraznika dalej. pozor este na zaoxidivane piny.
valys
Přispěvovatel

Příspěvek od valys »

občas pravá strana není pravá a levá není levá... už mě to párkrát vytrestalo... zkus si prohodit čidla L/P a uvidíš jestli se ti chyba přestěhuje...
pár verzí T5 totiž trošku lže o stranách
pitrisek
Přispěvovatel

Příspěvek od pitrisek »

valys píše:občas pravá strana není pravá a levá není levá... už mě to párkrát vytrestalo... zkus si prohodit čidla L/P a uvidíš jestli se ti chyba přestěhuje...
Trefa do černého , ale nejdříve jsem prolezl celou kabeláž, zbytečně, díky za radu :)
valys
Přispěvovatel

Příspěvek od valys »

pitrisek píše:
valys píše:občas pravá strana není pravá a levá není levá... už mě to párkrát vytrestalo... zkus si prohodit čidla L/P a uvidíš jestli se ti chyba přestěhuje...
Trefa do černého , ale nejdříve jsem prolezl celou kabeláž, zbytečně, díky za radu :)
U některejch asi musel bejt ten montér zhulenej (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“