Tomas.cz píše:Což jako u motorů ASZ tomu věřit lze, ale jak psal hodnoty u 2.0TDi CR DPF pan z profituningu po zkušenostech z úprav tak při deklarovaném výkonu 240ps se tomu moc věřit nedá.
presne tak u ASZ mal kamos len z chipom 132 kw a 430 Nm!!odmerane na MAHE?a graf k dispozicii... ale tie BLUDY co maju nakreslene v grafoch...to sa proste neda prezret cloveku co sa tomu trosku rozumie a bol pri x meraniach na mahe vseliakych aut min 100 az 150
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Já bych taky netvrdil že všechno dělaj špatně. Je to jedna z prvních firem u nás, která se čipovánim zabývá, ale v poslední době vyplouvají na povrch takový věci... Ve mě to budí ten dojem, že si udělali dobrý jméno a těď se na to spoléhaj.
No jo, moc věřit se tomu nedá. Ale čistě teoreticky, kdyby se nebral ohled na spolehlivost, t.j. kdyby to čipoval na max, co lze čipem dosáhnout, nehledě na to kolik ten motor pak vydží, tak si myslím že to jde. Tak si auto ale nenechá načipovat skoro nikdo.
docprof píše:No jo, moc věřit se tomu nedá. Ale čistě teoreticky, kdyby se nebral ohled na spolehlivost, t.j. kdyby to čipoval na max, co lze čipem dosáhnout, nehledě na to kolik ten motor pak vydží, tak si myslím že to jde. Tak si auto ale nenechá načipovat skoro nikdo.
moj odhad je ze ani keby sa nehladelo na to kolko to vydrzi tak to nejde...oni tam pisu zavratne vysiny...total nerealne na to turbo...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
docprof píše:Napsalo se tady dost o různých firmách poskytujících chiptuning, nicméně názory jsou velmi různorodé. Dala by se označit jedna nebo dvě firmy, u kterých je výsledek kvalitní a odpovídá deklarovaným hodnotám z grafů? Mám zájem chipnout 2,0TDI v OII, vzhledem k jisté choulostivosti na zacházení s tímto motorem bych chtěl vybrat firmu, která má početné zkušenosti s tímto motorem a jejich chipy nesnižují významně spolehlivost tohoto motoru. Díky za tipy.
Jestli hledáš proklietnský přístup s úpravou, co tě nezklame a můžeš si do ní i povídat (víc, míň... třeba kouře ) tak napiš Reeshovi z DIESELPOWER a nebudeš mít jedinej problém, to ti můžu říct na rovinu
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
To miš: Vidím nebo spíš čtu, že Reesha má opravdu dobré jméno, navíc nejsou nespokojení, v tom co jsem stih přečíst, takže pro mě jasná volba - Dieselpower. Dík za reference.
a propos cimbu: ked niekto robi nieco 20 rokov, neznamena ze to robi dobre, ciptuning boli dlho neprebadane vody cize mali vyhodu toho ze s tym zacali skor , ale vobec to neznamena ze by boli taki dobri ako sa prezentuje.
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Ono je treba sledovat taky to, v cem ma konkretni firma tradici. Cimbu zcela urcite v upravach Favoritu a Felicii, kde celkem verim i tomu, ze je dobrej.
fabiátor píše:Ono je treba sledovat taky to, v cem ma konkretni firma tradici. Cimbu zcela urcite v upravach Favoritu a Felicii, kde celkem verim i tomu, ze je dobrej.
no jasny, ale spolehat na to, ze jsem borec na stary pekace a proto muzu klamat verejnost, protoze "ciste uzivatel" pujde po jmenu, ale postupem casu "mozna" pochopi, ze to nebyla ta spravna cesta. jako verim, ze vsechno co se tu rikalo je hodne nafouknuty, ale nektery veci jim(cimbu) neodpares a jsou to veci, ktery by v profi svete asi nemely byt.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Kdyz uz to opet zminujete Cimbu, pridam dalsi vodu na mlyn. Vzpominam si na dobu, kdy Reesha jeste nechipoval a hledal nekoho, kdo by delal chipy pro jeho zakazaniky s HW modifikacemi (predevsim tryskami).
Oslovil i Cimbu a ten si s tim neumel poradit. Oslovil i dalsi ... jak to dopadlo vam asi dojde
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
fabiátor píše:Ono je treba sledovat taky to, v cem ma konkretni firma tradici. Cimbu zcela urcite v upravach Favoritu a Felicii, kde celkem verim i tomu, ze je dobrej.
no jasny, ale spolehat na to, ze jsem borec na stary pekace a proto muzu klamat verejnost, protoze "ciste uzivatel" pujde po jmenu, ale postupem casu "mozna" pochopi, ze to nebyla ta spravna cesta. jako verim, ze vsechno co se tu rikalo je hodne nafouknuty, ale nektery veci jim(cimbu) neodpares a jsou to veci, ktery by v profi svete asi nemely byt.
Vsak ja nikoho neobhajuju. Jen rikam, ze s tradicema je to jako se vsim. Slibem nezarmnoutis a papir snese vsechno
Marek77 píše:Já se nikoho nezastávám, k tomu nemám žádný důvod. Sám mám seriový motor a nejsem příznivcem žádných úprav. Jen vím, že v bývalé firmě jsme měli některé vozy upravené (kupovaly se přímo v zákaznickém centru v Boleslavi a hned se to tam nechalo udělat) a můj šéf nechal po roce namátkou dvě auta změřit na Jarově a sedělo to téměř přesně (takže jim prostě věřím). Obě byly OI s motorem ASZ a po změření měly 350 (356) Nm / 2400rpm a 122 (125) kW / 4200rpm, takže to sedělo s deklarovanými údaji. Navíc je to firma s více jak dvacetiletou tradicí, což je dekret, který má v naší zemi málokdo. Ty grafy jsem viděl a pro zajímavost jsem si ty hodnoty opsal. Můžu je zkusit sehnat, ale vzhledem k tomu, že jsme se s bývalým šéfem nerozešli právě v dobrém, moc tomu nevěřím. Navíc obě auta jsou už prodaná jiným uživatelům, takže je i možné, že ty grafy prodali s auty - zkusím se poptat. Mám totiž dojem, že jedno z nich odkupoval bývalý kolega, co tam ještě dělá a vycházíme spolu dobře, čili by o tom mohl něco vědět.
No, výkon dobrej, ale když si vezmu, že jsem s ASZ měl se sériovým softem na brzdě 326Nm, tak výsledných 356 je docela k smíchu...
Profituning bude mat pobocku v Prahe full aj s brzdou a kompletnou podporou firmy takze doporucujem este pockat z chipom........urcite budu na zaciatok akcie v spojeni z prezentaciou a reklamou v mediach.