striska píše:
Já nehodnotím reklamu, já hodnotím VÝSLEDEK, jejich práci.
Mj. Bitpowers dělá úpravu jednotek od r.1996, DP od r. 2000. To už možná taky o něčem svědčí, že to nebudou žádní amatéři.
V tomhle případě tedy s Tebou rozhodně nesouhlasím, pokud si myslíš, že Dieselpower je naprostou špičkou a nic jinýho tady v ČR není, tak jsi na omylu. Určitě bych Bitpowers do těch, jak nazýváš "komerčních" firem neházel. Podle toho, co jsem zjistil, tak je to firma, která už má něco za sebou.
Máš pravdu v tom, že firem, který nabízejí "chip" jen parazituje..a znám jich taky spousty.
Nebudu se tady s tebou dohadovat. Můj pohled na věc je opravdu odlišný, právě proto, že do úprav vidím, a dostávají se mi sem úpravy mnoha různých tunerů.
Mohu tady rozšířit svůj ceník, katalog na dalších tisíc vozů. Ale jak říkám, pro nás je mnohem důležitější kvalita než komerce.
Zvednout výkon můžeš i úpravou jedné mapy. Je to prasárna, ale funguje to, a může to fungovat dlouhodobě. Ovšem když dá někdo auto na diagnostiku, tak se nestačí divit. To je standartní komerce, zcela běžné.
A úpravy ostatních tunerů se mi denodenně dostávají do ruky, takže můžu zcela objektivně hodnotit.
A nebo můžeš udělat korektní úpravu, upravit mnoho map aby vše fungovalo přesně jak má, jak to dělá výrobce. A to je naše cesta.
Upravovat mnoho dalších vozů znamená snížení kvality, a proto to neděláme. My se specializujeme děláme úpravy korektně.
A jak jsem napsal, v žádném případě tě nezrazuji od jakékoliv konkurenční firmy. To je pouze tvoje volba.
Osobně raději udělám méně zákazníků, kvalitně, pro lidi kteří vědí co chtějí, než sekat to jak na běžícím pásu, obsáhnout veškeré jednotky..
Proto, jak jsi napsal, bitpower je levnější, jdi tam.
Ale už nikdy nás s ním prosím nesrovnávej, protože mě to opravdu uráží. Děkuji, nehodlám se k tomu dál vyjadřovat.