Ale pozor Forest ma doma novu hracku http://www.youtube.com/watch?v=C044bdGY ... re=related takze radsej by som ho velmi neznervoznoval (neser tigra)

Moderátoři: šulda, Moderátoři
podle mě tak maximálně přetahnou zákazníky firem typu Cimbu atd.alpiners2 píše:no neviem prečo sa hrabú do cz. slovenský trh im už nestačí?
Profituning je firma ktora nema problem spolupracovat.......je jedno ci sa jedna o cipovanie do USA alebo Rakusko, Nemecko.........nemame problem pomoct a poradit.......to ze BH MOTORS a PROFITUNING su dve najvacsie chiptunerske firmy na SK neznamena ze nemozu spolupracovat a mat priatelske vztahy.alpiners2 píše:no neviem prečo sa hrabú do cz. slovenský trh im už nestačí?
Neumis cist nebo to ani nectes a jen tupe reagujes na jednotlive podnety?! Dobra, snad to pomuze:Stingray píše:okej tak ked dieselpower nepovazuje profituning ako konkurenciu
Vyse uvedene prohlaseni je moje vyjadrenim meho nazoru, nikoliv oficialni postoj DP a co se postoje DP tyce, ten muze zaujmout pouze Richard.Nikdo netvrdil, že príchod Profituningu na CZ trh nič neznamená, len som podotkol, že pokiaľ bude v jeho vedení štát a jeho kvality budú odpovedať doterajším kvalitám určitého človeka, nieje to pre Dieselpower z môjho subjektívneho pohľadu hrozba - nič viac, nič menej.
jj ono je v Praze asi malo upravcuStingray píše:Dolezite je to ze Profituning Praha bude pozitivum pre zaujemcov o chiptuning a je na ich slobodnej volbe ku komu pridu nacipovat svoje auto......este raz hovorim tu nejde o 15rokov stare auta ale o auta do 5rokov pri ktorych je hardwarova aj softwarova obtiaznost vysoka z coho vyplyva ze na trhu nie je vela firiem ktore do kupy noveho H/S investuju tak aby vedeli promptne reagovat na dopyt trhu.
Este ze nemam firmuTDI tech píše:To ma likvidovanie akejkolvek potencialnej konkurencieTorgan píše:s tym bude cistit firmy ci co?