6-ti kvalt do Sharran TDI 81 kw r.v. 1999 - JDE TO ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
6-ti kvalt do Sharran TDI 81 kw r.v. 1999 - JDE TO ?
Stavím si toto auto po havárii a chybí mi převodovka. Má někdo zkušenosti s přestavbou na 6-ti kvalt z PD? Ocením i nabídky na prodej převodovky.Koupím i pětikvalt. Dík
Jeden šestikvalt doma mám, ale vyměním ho za ten, co mám v autě. Dvojka tam v zimě škrtá přes zuby. Ale myslím, že budeš potřebovat i jinou spojku (přítlačák, lamelu ...) a asi i jiný poloosy,ale to nevím přesně. Můžu ti ten šestikvalt ofotit,popř. oměřit 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
napiš co jsi musel vše vyměnit a tak . 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Přestavba 5ti-kvalt TDI 81kw na 6ti-kvalt PD (85kw)
Potřebuješ z PD:
- poloosy
- kompletní spojku – setrvák, lamelu a přítlačák a ložisko
- vypínání spojky
- startér
- kompletní táhla řazení
- držák převodovky k podběhu jsem použil z 81kw a upravil
- hadici od turba k IC
- zpátečku předěláš jen konektor
- čidlo rychlosti jsem dokupoval, bylo zaslepeno, předělat konektor, nové modely berou signál rychlosti z abs. Tachometr ukazuje, ale ještě jsem nedoladil, ukazuje o cca 30% méně - dává méně impulzů. Kdyby někoho napadlo jak to přizpůsobit tak dejte vědět.

Potřebuješ z PD:
- poloosy
- kompletní spojku – setrvák, lamelu a přítlačák a ložisko
- vypínání spojky
- startér
- kompletní táhla řazení
- držák převodovky k podběhu jsem použil z 81kw a upravil
- hadici od turba k IC
- zpátečku předěláš jen konektor
- čidlo rychlosti jsem dokupoval, bylo zaslepeno, předělat konektor, nové modely berou signál rychlosti z abs. Tachometr ukazuje, ale ještě jsem nedoladil, ukazuje o cca 30% méně - dává méně impulzů. Kdyby někoho napadlo jak to přizpůsobit tak dejte vědět.

- daniel.987
- Přispěvovatel