Ja by som sa stym dokazal zmierit ako vyzera, ako dymi, ked by som porazal auta ako Viper 1000hp ci S2-ky co maju okolo 700-800hp

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ad a) psal jsem někde, že je to auto na ježdění? Nepsal. Mezi řádky jsem naznačoval to, že mastrubace nad tím jak to udělá Porsche je o ničem, protože to Porsche, dojede i do Alp na lyže (například).Jayson píše:Smiř se s tim, že někdo si dělá auto, aby si snim pojezdil na okreskách a někdo dělá závodní speciál, nevim co se ti na tom nelíbí, to auto nemá jezdit 50/80/130 ale sprinty na 400m a to co tu píšeš, jsou naprosté kraviny.
Uvědom si, že to neni auto na ježdění!
no já nemyslel zrovna časy na 400m, to je to poslední co mě zajímá, spíš mi příjde zbytečný upravovat motor na 250koní a k tomu celý auto jako podvozek, brzdy atd. když můžeš koupit třeba bmw 330d, který ty koně má skoro v sérii... toť můj názor, někdo může mít klidně jiný a vůbec mě nezajímá jaký, to je jeho věcdongrofo píše:No nevim ake auto by ste si dokazali kupit v serii aby chodilo taky cas na 1/4mile za tie peniaze, ktore do toho Pola vrazili. Ako napisal Profituner to Polo je viac o ruzume ako o peniazoch. Tak neake strasne mega ci viac mega by som za tou upravou nehladal.
Ja by som sa stym dokazal zmierit ako vyzera, ako dymi, ked by som porazal auta ako Viper 1000hp ci S2-ky co maju okolo 700-800hp
tak tak,kazdy ma ine hobbby...proste zrychlenie je uzasna vec...inac potesilo ma video od jastera ked dal dolu novu octu 2,0 tfsi...musim ho pochvalit aj DP...dongrofo píše:lt.kubosh, turbo kamna power: Tak kazdy ma neake hobby. Nekdo sprinty nekdo zbieranie znamok. Bavime sa tu o aute special na sprint ktore si pani postavili. Auto ma za ulohu pokorit 402m za najkratsi cas. Nic viac sa odneho neocakava. Ziadny vylet do Alp atd. Kazdy ma nato iny nazor, toe okej. Nekdo je za, nekdo proti a nekomu to je u prdele
Myslim ze kravinu si napsal ty..Jayson píše:Smiř se s tim, že někdo si dělá auto, aby si snim pojezdil na okreskách a někdo dělá závodní speciál, nevim co se ti na tom nelíbí, to auto nemá jezdit 50/80/130 ale sprinty na 400m a to co tu píšeš, jsou naprosté kraviny.
Uvědom si, že to neni auto na ježdění!