Mitsubishi Galant vs Mazda 626
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mitsubishi Galant vs Mazda 626
Zdravím,
Chci koupit pro syna starší auto a potřeboval bych pomoct s výběrem.
Rozhodujem se mezi vozem Mitsubishi galant. např:
http://www.tipcar.cz/mitsubishi/mitsubi ... 91442.html
a mazdou 626 např:
http://www.tipcar.cz/mazda/mazda-626-2. ... 71558.html
Nejde konkrétně o tyhle inzeráty ale obecně o tyhle modely..Co by jste doporučili?
Popř.jaký motor?Díky moc za tipy!
Chci koupit pro syna starší auto a potřeboval bych pomoct s výběrem.
Rozhodujem se mezi vozem Mitsubishi galant. např:
http://www.tipcar.cz/mitsubishi/mitsubi ... 91442.html
a mazdou 626 např:
http://www.tipcar.cz/mazda/mazda-626-2. ... 71558.html
Nejde konkrétně o tyhle inzeráty ale obecně o tyhle modely..Co by jste doporučili?
Popř.jaký motor?Díky moc za tipy!
No pokial ho ma iba tyzden tak pre zaciatok by som mu kupil feldu. Nech ju poobija dokola z kazdej strany. Vsetky diely na Feldu su za bagatel a aj zaobstaravacia cena je o nicom. Ked sa do soferovania vzije tak potom by som uz volil auto z trvalejsou hodnotou, ale pre zaciatok Felda alebo nejaka socialka Fabia staci. Kdezto u takeho japonca a este ktomu stareho len sa modlit aby sa nieco neposralo. To bude financne velmy boliet.
No asi půl roku,zatím jezdil s mojí Mazdou 6 takže to bude možná trochu šok pro něj jezdit v tak starším autěTDI tech píše:Ako dlho je majitelom vodicskeho opravnenia?

Ale jak píšete s těma náhradníma dílama,tak dělá už hodně dlouho brigády na vrakovišti a má tam plno známích takže s dílama by možná problém nebyl.
nechci ti do to kecat ale tyhle starý rejže maj 85kw
a japonci letěj a rokama výkon neztrácej !
a s tvojí mazdou se možná mladej bojí šlapat na plyn aby ji nerozmlátil
tak aby nebylo neštěstí
já bych mu koupil feldu v 1,6
tu když rozseká tak si ji spraví za hubičku
nehledě na to jestli bude ladit podvozek a tak
tak na felinu sežene všecko za babku
toť bych volil já
tak aby nebylo neštěstí
toť bych volil já

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

No to já vím,že má 85 kW ale nemyslím,že je to zase taková střela aby to hned někde rozstřelil.On auta typu felicie prostě nechce..Prej je to "hnusná seriovka co má každej a navíc to nejede"Sice s dílama atd je to o dost lepší ale asi ho nepřesvědčím,a nebudu mu kupovat auto který nechcebombastiq píše:nechci ti do to kecat ale tyhle starý rejže maj 85kw
tak aby nebylo neštěstí
toť bych volil já

EDIT:nehledně na to že má 197 cm tak nevím jak by to bylo s místem ve felicii.
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
nuz tych 85kw s ani´mne neza nejako vela... ja mam 102 kw a aj to sa zda malo.takze vykon by som neriesil.skor bezpecnost ked uz tak.nuz a add dva ja by som sa este popozeral po stasich volvach co viem tie aut znesu temer setko 

Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Tak ja si k tomu pridam, ze jsi novi na forum tak dam dulezitou informace ze jsem v Dubai .
Tady se bere Japonske auto jako samozrejma volba, ale co se tyka Mazada a Mitsubishi, tak se berou jako auta ktere maji drahe dily i kdys je Japonske, ze se neda zehnat nes original.
Kdys musis si vybrat jedna znej, tak Ti reknu co se tady o ty auta rika.
1-Mitsubishi je pekne auto ale draha uprava a dily, ale dily dobre vydrzi, stjne jak se rika o Hondu. (mel jsem Hondu)
2- Mazda pry zivotnost motoru ma kratsi, a zacina michat olej (nebo tak nijak) snad z neschopnosti pro spravne upravy. ja jsem pouzival Mazda 3 tyden, a zdalo se mi ze dost zere benzin, jak jsem se zeptal, tak jeden Mechanik rikal ze Mazda vic zere.
Vic Ti rist nemohu, ale snazil jsem Ti poslat nazor z jineho kraji sveta.
Tady se bere Japonske auto jako samozrejma volba, ale co se tyka Mazada a Mitsubishi, tak se berou jako auta ktere maji drahe dily i kdys je Japonske, ze se neda zehnat nes original.
Kdys musis si vybrat jedna znej, tak Ti reknu co se tady o ty auta rika.
1-Mitsubishi je pekne auto ale draha uprava a dily, ale dily dobre vydrzi, stjne jak se rika o Hondu. (mel jsem Hondu)
2- Mazda pry zivotnost motoru ma kratsi, a zacina michat olej (nebo tak nijak) snad z neschopnosti pro spravne upravy. ja jsem pouzival Mazda 3 tyden, a zdalo se mi ze dost zere benzin, jak jsem se zeptal, tak jeden Mechanik rikal ze Mazda vic zere.
Vic Ti rist nemohu, ale snazil jsem Ti poslat nazor z jineho kraji sveta.
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
mal som osobne galanta toho isteho typu,,,,a mozem povedat ze auto perfektne sadne do ruky aj vsetko ovladanie,,,sedi sa v tom perfektne a auto ma velmi dobre jazdne vlastnosti..mne sa pokazil iba rozdelovac,,,no novy je poriadne drahy,,,ale inak v pohode.
ta mazda,,,,je ok,,,ale galant je super,,mozem len odporucit.
ta mazda,,,,je ok,,,ale galant je super,,mozem len odporucit.

KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...

renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
Nedá mi to a taky něco napíšu
osobně si myslím že kupovat si takové velké asuto je hloupost, sám sem mladej kluk co chtěl před 3 rokama hned s čerstvim řidičákem auto, táta je zastáncem toho že je jedno jak dlouho ten řidičák mam ale že musim jezdit a jezdit a jezdit jinak se to člověk nenaučí
Takže sem lítak s naší Hyundai lantrou 1.5i starej korejec co měl 65Kw, žralo to asi 8l/100Km letělo to 200max a všechno bylo na elektriku
auto celkem bez poruch. No ale chtěl sem něco svojeho tak sem začal pokukovat, strašně se mi líbili Alfa Romeo GTV 2.0 nebo Opel Calibra 2.0 obě auta slušně motorově vybavený, nakonec sem zkončil u malého Opel Tigra 1.4 s 66Kw na 1000Kg a tu mam dodnes už přes 2 roky
v dnešní době pokukuju po nějakém TDi, A4 a A3 mi učarovali
osobně si myslím že Galant nebo mazda vašeho syna sežerou se svojí spotřebou zaživa
, to že to někde omlátí toho bych se nabál 

osobně si myslím že kupovat si takové velké asuto je hloupost, sám sem mladej kluk co chtěl před 3 rokama hned s čerstvim řidičákem auto, táta je zastáncem toho že je jedno jak dlouho ten řidičák mam ale že musim jezdit a jezdit a jezdit jinak se to člověk nenaučí

Mazda je spolahlivejsia
http://tipnanakup.bezpecnyobchod.cz/ind ... shi-galant

Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex