pozdrav
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
pozdrav
jestli mate nekdo kontakt na clena "automacher"tak ze ho moc pozdravuju.asi pred pul rokem jsem mu poslal Uniscan/novy koupeny od fa z nemeck podle dodavatele plne funkcni/ sama vymluva kdyz jsem mu napsal at posle zpatky nebo zaplati dohodnutou cenu /100Eu/tak prestal uplne komunikovat.dlouho se mnou takhle nikdo nevyjebal.Ponauceni pro priste.100Eu me nepolozi ale zklamani z nekterych lidi,bohuzel i clenu. fora nasere.
Re: pozdrav
Tak je to smutne , mal by na to reagovat v prvom rade uvedeny pan clen tohto dobreho foru z Novej Dubnici .jamol píše:jestli mate nekdo kontakt na clena "automacher"tak ze ho moc pozdravuju.asi pred pul rokem jsem mu poslal Uniscan/novy koupeny od fa z nemeck podle dodavatele plne funkcni/ sama vymluva kdyz jsem mu napsal at posle zpatky nebo zaplati dohodnutou cenu /100Eu/tak prestal uplne komunikovat.dlouho se mnou takhle nikdo nevyjebal.Ponauceni pro priste.100Eu me nepolozi ale zklamani z nekterych lidi,bohuzel i clenu. fora nasere.
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
- automacher
- Aktivista
No až teraz som sa dostal na Forum. Nejak som nemal čas. Prerabal som barak. Ten uniscan som dal opravovať jednemu chlapikovi odtialto z fora lebo mi neišiel. Bohužial som ho ešte neviskušal lebo akosi nieje čas.Ono ten Uniscan sa pokušam rozbehať už niekolko rokov a zatial neuspešne. Mam už doma tri Hardweri asi tri programi a pet staršich počitačov. Takže sa hlboko ospravedlnujem a ten Uniscan asi radšej pošlem tomu panovi nazad.
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi