Moderátoři: šulda, Moderátoři
ved oki,,,,ale motor bol poriadne rozflakany,,je to dovoz a terajsi maitel je tiez poriadny lajdak,,,to uz vicitit zo smradu z kabiny,,,,a navise mu za jazdy praskol rozvod.remen a odnieslo si to nastastie iba 6 ventylov,,,takze som to spravil,,,a aby to malo aj vonkajsi efekt,tak som ho nakoniec umyl,,,,a motor bezal normalne aj nastartoval,,,,,,no po vycuvani a zaparkovani na parkovisko,,asi po hodine kaput,,,,,maitel hovoril ze mu to niekedy slabsie startovalo,,no ja som nic nezaznamenal .po oprave to chitalo na brnk a motor slapal ako hodinky,,,,Package píše:motor je motor...to neni lakovany diel ktory vystavujes stale na obdiv..podla mna ma byt motor nedotknuty vodou,,samozrejme ak netecie z neho olej ci ine kvapaliny..potom nepoviem nic ze ho treba umyt ale opatrne a hlavne NIE VAPKOU....
Už nebude. Dokefral si si elektroniku. Ako píše Package - nie vapkou. Kefou by si to robil dve hodiny a motor by išiel. Vapkou to máš za pár minút a roboty s opravou na dni. Tak neviem, čo je lepšie...mtapaj píše:ved oki,,,,ale motor bol poriadne rozflakany,,je to dovoz a terajsi maitel je tiez poriadny lajdak,,,to uz vicitit zo smradu z kabiny,,,,a navise mu za jazdy praskol rozvod.remen a odnieslo si to nastastie iba 6 ventylov,,,takze som to spravil,,,a aby to malo aj vonkajsi efekt,tak som ho nakoniec umyl,,,,a motor bezal normalne aj nastartoval,,,,,,no po vycuvani a zaparkovani na parkovisko,,asi po hodine kaput,,,,,maitel hovoril ze mu to niekedy slabsie startovalo,,no ja som nic nezaznamenal .po oprave to chitalo na brnk a motor slapal ako hodinky,,,,Package píše:motor je motor...to neni lakovany diel ktory vystavujes stale na obdiv..podla mna ma byt motor nedotknuty vodou,,samozrejme ak netecie z neho olej ci ine kvapaliny..potom nepoviem nic ze ho treba umyt ale opatrne a hlavne NIE VAPKOU....
kurca ale dotraz sa mi to nestalo,,,a hlavne nie u dieslaNon1 píše:Tak to je dobre. Ale aspoň už vieš, že vapka a motor nejde k sebe