sdi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MIR.B.M.W
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od MIR.B.M.W »

kluci kašlete nato radši poradte nevim co stim je tam novej filtr a ventil na filtru svorky novy všechno jsem vyměnil auto dlouho startujei 1 až 2 min pak chytne motor de jen 3tisic je to uplně mrtví při jizde jedu pak přestane reagovat plyn z výfuku jde bílej kouř pak se chyti jede chvylku a zas a přide kopec a stojim značka auta je škoda octavia 1.9sdi r.v 2002 m¨nemuže to dělat naftovy čerpadlo nebo vzduchova vaha jestly ji vubec ma ma najeto 140tisic ale nevim jestly opravdu tolik ma
moje skype je Mira.B.M.W
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

Máš k čerpadlu průhlednou trubku? Je tam vzduch při startu? Neotočil jsi ten zpěťák na filtru? Měla by na něm bejt šipka...
***VAG,PSA,Renault***
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

Ucpanej přivod nafty.Vyčisti sací koš v nádrži
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

[quote="chosepm"]Máš k čerpadlu průhlednou trubku? Je tam vzduch při startu? Neotočil jsi ten zpěťák na filtru? Měla by na něm bejt šipka...[/qute]

u čerpadla je pruhledna ale mam tam bubliny a pěni mito když už mi padaj otačky a chcipne na fitru to mam dobře měnil jsem ten T ventil poprve jsem jej otočil a zničil
moje skype je Mira.B.M.W
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

tuner píše:Ucpanej přivod nafty.Vyčisti sací koš v nádrži
ten koš jsem vyčistil byl tam bordel i naftovej filtr jsem koupil novej
moje skype je Mira.B.M.W
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

tuner píše:Ucpanej přivod nafty.Vyčisti sací koš v nádrži

ale skusim ho znovu vyndat a vyčistit jestly tam neni bordel
moje skype je Mira.B.M.W
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

koukni na to pořádně, jestli nemáš přehozenej vstup a výstup na filtru, jestli si čerpadlo nebere shora filtru. Jinak hledej netěsnosti. Ale spíš bych to viděl na špatný zapojení hadic.
***VAG,PSA,Renault***
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

MIR.B.M.W píše:kluci kašlete nato radši poradte nevim co stim je tam novej filtr a ventil na filtru svorky novy všechno jsem vyměnil auto dlouho startujei 1 až 2 min pak chytne motor de jen 3tisic je to uplně mrtví při jizde jedu pak přestane reagovat plyn z výfuku jde bílej kouř pak se chyti jede chvylku a zas a přide kopec a stojim značka auta je škoda octavia 1.9sdi r.v 2002 m¨nemuže to dělat naftovy čerpadlo nebo vzduchova vaha jestly ji vubec ma ma najeto 140tisic ale nevim jestly opravdu tolik ma

já na to jdu pořád stejně průhledná hadice, stará AC pumpa a natahuji naftu u čerpadla, před filtrem u nádrže, nesmí jít žádná bublina, jen čistá nafta,

jinak se těžko pohneš z místa přisáváš vzduch padá ti nafta, do čerpadla jde pěna, musíš cucat a čumět jinak pokus omyl.
pokud máš v pořádku hadice tak přisávaš odkalovačem pod filtrem, ventilem na filtru, okroužkem v sacím koši a máš vaný ventil v deklu nad košem miloš
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

ted mi to tady kluci cele prohližeji a kontrolujou ty hadicky jak jsou zapojene
ale je to podle šipek zapojene dobře
moje skype je Mira.B.M.W
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Ahoj tady "kokot " no vidíš že to jde napsat aj normálně no a teď k problému opravdu se mrkni znovu na ten koš a ten filtr pár bublinek v té průhledné hadičce nevadí ,ale jestli se ti tam dělá taková pěna tak toe špatně jd nejdřív tady po tom
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
slovacek.milos
Aktivista

MIR.B.M.W píše:ted mi to tady kluci cele prohližeji a kontrolujou ty hadicky jak jsou zapojene
ale je to podle šipek zapojene dobře
to může :roll: ale co vnich teče to musíš vědět :? miloš
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

slovacek.milos píše:
MIR.B.M.W píše:kluci kašlete nato radši poradte nevim co stim je tam novej filtr a ventil na filtru svorky novy všechno jsem vyměnil auto dlouho startujei 1 až 2 min pak chytne motor de jen 3tisic je to uplně mrtví při jizde jedu pak přestane reagovat plyn z výfuku jde bílej kouř pak se chyti jede chvylku a zas a přide kopec a stojim značka auta je škoda octavia 1.9sdi r.v 2002 m¨nemuže to dělat naftovy čerpadlo nebo vzduchova vaha jestly ji vubec ma ma najeto 140tisic ale nevim jestly opravdu tolik ma

já na to jdu pořád stejně průhledná hadice, stará AC pumpa a natahuji naftu u čerpadla, před filtrem u nádrže, nesmí jít žádná bublina, jen čistá nafta,

jinak se těžko pohneš z místa přisáváš vzduch padá ti nafta, do čerpadla jde pěna, musíš cucat a čumět jinak pokus omyl.
pokud máš v pořádku hadice tak přisávaš odkalovačem pod filtrem, ventilem na filtru, okroužkem v sacím koši a máš vaný ventil v deklu nad košem miloš
koš mam v pořadku fitr jsem koupil novej auto jede ale jen do určitych otaček a pak nema dostatek nafty aby jel dal když mi motor pomalu chcipa tak mam v tech prusvitny haickach bubliny a pěni to a než to zas natahne tak asi tak 2min music točit a pak chytne jako kdyby byl zadušenej nevim jak to popsat
moje skype je Mira.B.M.W
slovacek.milos
Aktivista

a to musíš právě vybádat jestli ti bubliny jdou z nádrže nebo z filtru že je něco nové nebo vyčistěné není směrodatné miloš
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

ja ten koš vyfotim a tak za 5 min ho jsem dam
moje skype je Mira.B.M.W
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

slovacek.milos píše:a to musíš právě vybádat jestli ti bubliny jdou z nádrže nebo z filtru že je něco nové nebo vyčistěné není směrodatné miloš
ty bubliny mi jdou z nadrže
moje skype je Mira.B.M.W
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“