audi hádka

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Dukes
Site Admin
Odpovědi: 0

Příspěvek od Dukes »

(LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (rofl) (rofl)

Audinologu=Diacone z tebe špion nebude :D

Seš totálně průhlednej!!!!Poznali jsme tě podle více věcí....

Když už máš 2 profily,tak se aspoň snaž o to aby si v každym nicku měl trochu jinej projev.Největší blbost je se zastávat sám sebe!
Pokud se podívám na příspěvky Audiloga a diacona tak vidim,že oba dva nedělají čárky vůbec a neumí psát i/y.....zvláštní (LOL)

Jako hele my s Reeshou nejsme včerejší,takovej jako ty nás newočůrá :)

Asi založim new téma "Jak mít současně na foru 2 Nicky a nebýt odhalen za jediný den (noteeth) " abych nedělal offtopic :)
Obrázek
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

ta tvoje posledni veta me docela rozsekala (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
Luke
OII 1.9 TDI
Aktivista

Příspěvek od avatar »

takze Luke288 napsal

audinolog: schazet se nema cenu, protoze jak jsem psal, ten medved je kamosovo taty a fakt jako za nim nepujdu, aby mi pujcil auto, ze potrebuju nekomu, kdo ma 400Nm a par set kilo navic dokazat, ze s lehcim a o 110Nm silnejcim!!! autem mu proste zakonite musim ujet. jako ten medved jede jako hovado, 7G tronic mi prijde ze radi hodne podobne tiptronicu v novych audi, jel jsme ve 3.0TDI novy A6 a subjektivne ten medved radil o chloupek rychlejc.
chapu ze se chces pochlubit, to chce kazdej, ale chce to alespon trosku soudnosti clovece...

Docela by me zajimalo jak jsi zjistoval u nove A6 ze radi ??? kazdy vi ze ma 2 spojky a ze razeni vlasne neni to auto tahne neustale !!!! U nove A6 kor 3.0TDI nepoznas ze to auto radi

tim padem po precteni teto diskuze kecas! protze si v nove A6 nejel. ))))
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

nová A6 má variator ze to vlastne razeni neni?mozna v nejaky verzi automaticky prevodovky, ale 6ti stupnovej tiptronic ma 6 kvaltu. vola tady ze me nedelej, po kazdym prerazeni(a ver mi ze znat to bylo,zvlast pri kickdownu, ne jenom podle zmeny cisla na displeji) to znat bylo. takze se bez nejdriv svezt a pak sem neco napis.
a mam pocit, ze i dvouspojkova prevodovka řadí, jen ma vzdycky o jeden kvalt predrazeno, tak nevim, jak je to s tim tvym neřazenim.
Luke
OII 1.9 TDI
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

To je hrozná divočina.
Diaconovi bylo na starém fóru 19.1.2006 ve 4:06:56 pm 15 let a dneska se podívejme! (crazy) Ten čas hrozně letí.
Jak říkají babičky: Na těch dětech je to nejvíc vidět! (LOL)
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Aktivista

Příspěvek od avatar »

to Luke288- tak ses mamlas ne asi se mrkni aspon do katalogu audi na tu prevodovku davaji to dnes do kazdeho automatu a neverim ze ne))). Mimochodem Ja sem stim nejel jen jednou a na chvilku))))).

ja jen neverim to ze nejakej mercedes se svim razenim ma na audi a jeho 2 spojkovou prevodovku))))

tot vse

asi by ses mel svest jeste jednou
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

hele, a mamlas jsem proc prosimte?kdyz uz pouzivas tyhle slova tak chci vedet duvod. tvrdis ze dvouspojkovej automat uz dava audi do vseho. mno, otevru stranky audi a vidim: multitronic, DSG(to je ten tvuj dvojspojkovej) a tiptronic. zajimavy ze tiptronic nezmizel z nabidky. tvrdim ze u A6 s tiptronicem je razeni znat. a je v nabidce. o technologiich spojek a automatu moc nevim, ale s tim autem jsem jel, takze vim co rikam, to razeni znat je!
Luke
OII 1.9 TDI
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

hlavne je to uplne mimo, protoze tady se porovnaval 7G tronic se 4 stupnovym automatem...takze kdyz uz, vyjadruj se k tematu
Luke
OII 1.9 TDI
Aktivista

Příspěvek od avatar »

me slo jen o princip protoze kdys us nekdo si kupuje neska novou A6 (ne A4) ale A6 tka si do toho vzdy da tu dvojspojkovou. Ja jen ze auto stou dvojspojkovou je rychlejsi.

nic proti mercedesum nemam vim ze jsou to dobra auta...
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

muzes mi prosimte vysvetlit tu první větu? nejak se ti bud prehazel slovosled nebo ti par slov vypadlo, ale vubec to nechapu. multitronic je bez debat, dvouspojkova DSG nevim, s tou jsem nejel(nebo teda jedine, ze by sestistupnovej automat o kterym mi prodejce rekl, kdyz jsem do toho auta sedal ze je tiptronic byl taky dvouspojkovej DSG), ale tvrdim, ze u A6 3.0TDI je prerazeni znat!
Luke
OII 1.9 TDI
Aktivista

Příspěvek od avatar »

Mozna si nerozumime

A6 tiptronik - prerazeni je znat

46 multitronik - prerazeni nepocitujes auto tahne porad
Aktivista

Příspěvek od avatar »

a ta prvni veta kdys si nekdo neska kupuje novou A6 tka si do ni da ten multitronik. (auto za 1,6 melcku si jen tak nekdo nekoupi).
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

ntj, ale ja celou dobu mluvim o tiptronicu a ty tu ze me delas mamlase, ze sem v tom nikdy nesedel. v dobe kdy mi ji pujcili na svezeni na salone multitronic nemeli a nepadlo tu o nem ani slovo.tam samzrejme vim, ze prerazeni nepoznas, protoze co jsem tak pochopil jak mi vysvetlovala ta zenska na salone, tak multitronic je neco jako variator u skutru. a to ze si vetsina lidi da do A6 multitronic....mno nevim, ale prodejce nejsem, tak si netroufam tvrdit. ale docela bych se v tom svez.
Luke
OII 1.9 TDI
Aktivista

Příspěvek od avatar »

nn ja myslel ze si mluvil o multitroniku. jinak doporucuji se svest)))
moose
Přispěvovatel

Příspěvek od moose »

avatar: multitronic neni dvouspojkovej ;) dvouspojková je DSG, která je odnož z rallye audi S1 ;)

multitronic je na bázi variátoru, kde se mezi kuželovýma kolama točí specielní řetěz,a sevření kuželů udává převodovej poměr. u toho auta nepoznáš že řadí, protože řadí plynule. navíc využívá pro danej plyn vždy ,,ideální,, převodovej poměr. tahle věcička má před sebou ještě nějakou budoucnost...

btw nechápu jak někdo může napsat slovo : kdyš uš... :roll:
OOOO A4 avant 2,0 TDI BLB-oun motor
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“